Hovsa… Der gik ikke lang tid fra afslutningen på mit shoppe-stop før jeg kom til at trykke køb på et par super fine øreringe fra JEWLSCPH. Det var ikke meningen, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. De var så fine. Og så var de til halv pris, for fandt dem nemlig i JEWLSCPH’s outlet-område på webshoppen. Så var jo nødt til at slå til! Det kan I jo nok forstå.

Og det er jeg meget glad for, at jeg gjorde. For i dag kom jeg i tanke om, at jeg da lige ville tage et screenshot af øreringene, så jeg kunne vise jer dem, og så var de væk derindefra. Så tænker næsten, at jeg har nuppet det sidste par!

De har dog stadig et andet par, der er helt magen til i formen, men hvor mine er i rosaforgyldt og med sorte onyxsten, så er de her i sort sølv med gule månesten. De er bestemt også super flotte. Er ret betaget af farven på den gule månesten. Men de sorte er mere klassiske og passer bedre ind i min stil og ikke mindst gardarobe – og det er jo altså også ret vigtigt.

jewlscph

Men her er de – så I kan få en fornemmelse af, hvordan det par, jeg har bestilt, ser ud. Jeg glæder mig til at få dem! Får dem sendt hjem til min veninde, som kommer herned midt i februar, så jeg skal ikke vente ret længe. Heldigvis.

Tænker, at det er sådan et par, der passer til det meste. Både den lille sorte i byen og til jeans og skjorte på job. Nogle gange er det nemlig lidt fedt med et par lidt større øreringe som eneste accessory til et enkelt outfit.