happy-weekend-butterfly-graphic

Godmorgen,

Så venter weekenden lige rundt om hjørnet for jer! Bare i dag med. Min er jo allerede startet, og den startede ret tidligt i dag, da vi var oppe kl 03.30, for at få sendt Lars til lufthavnen, han skal nemlig til Danmark igen med arbejdet, så jeg er alene hele weekenden (hvorfor der ikke var noget indlæg igår – vi brugte aftenen sammen, fremfor ved computerne). Heldigvis er det kun 5 dage denne gang, så han kommer hjem til mig og katten igen tirsdag aften engang, og det er rart. Det er meget nemmere at overskue aleneperioder, når de ikke er længere!

Nå, men tilbage til weekenden og mine weekendplaner, for jeg har nemlig ikke tænkt mig at græde snot over, at jeg er alene. Nej, weekenden skal udnyttes godt og grundig til venindehygge og selvforkælelse! Her kl. 12 skal jeg mødes med min søde veninde Vicki i MoE og så skal der ellers tøsehygges med masser af snak, god mad og måske lidt shopping, eller hvad vi nu finder på. Vores dag er åben. Og jeg glæder mig! Det er også alt for længe siden, vi sidst har set hinanden, så der er meget, der skal indhentes. Resten af weekenden skal jeg bare slappe af, have et karbad, se tøsede serier og film, spise madfavoritter og god chokolade, og så skal der nok også lige laves lidt blog-ting. Rart med tid til bare at lave lige det, jeg har lyst til – bare det ikke sker alt for tit.

Er så glad for, at Lars rejser meget lidt i øjeblikket. Det giver en hel anden ro i vores hverdag, og bedre tid til at lave ting i weekenderne, end vi tidligere har haft, da han rejste ret meget de første ca. 2 år. Og det ser heldigvis ud til, at tendensen fortsætter. Yay.

Nå men nu vil jeg gøre mig klar til venindehygge på denne dejlige fredag, så med ønsket om, at jeres fredag bliver god og legende let, så vil jeg forlade jer for nu! Vi blogges ved senere på weekenden.