Jeg har i et stykke tid været lidt varm på det danske smykkebrand Jukserei, der egentligt har base i Berlin. Designeren bag Jukserei, Chanette, flyttede nemlig til Berlin for nogle år siden, og det var der, hun startede brandet op.

Jeg elsker hendes enkle, minimalistiske men stadig feminine stil. Det er smykker, der har potentiale til at blive ynglinge – du ved den slags, der nærmest sidder klistret fast til dig, fordi de bare passer til dig, din stil og både hverdag og fest.

Jeg har udvalgt mine favoritter – selvom det faktisk var svært, da Jukserei faktisk kun består af smukke smykker. Sikke et dilemma, hva’? Hahah. Nå men det lykkedes mig da til sidst at udvælge nogle stykker kun.

pollen ring - jukserei

En af mine ynglinge – og nok også det første smykke fra Jukserei, som jeg fik øjnene op for, er de utroligt fine Pollen Rings. En helt tynd, enkel ring med en lille rund kugle på toppen. Så fint. Og det er en ring, der kan sættes sammen med alle mine andre ringe, og bare passe perfekt ind (kan man godt høre, at den er på min must-have liste?).

grumetta necklace - jukserei

Et andet smykke jeg også er ret så vild med – og som også meget gerne måtte blive min – er den fine Grumetta Necklace. Jeg elsker det helt enkle udtryk, hvor den rene kæde bare bliver grovere på et lille stykke foran. Med en længde på 60 cm, vil det være helt perfekt sammen med andre af mine kæder. Ih får shoppekrilder i mine fingre nu!

pipe bracelet

Det fine Pipe Bracelet er også en favorit hos mig. Igen er det enkeltheden. Renheden. Skrøbeligheden. Det er bare så fint og feminint. Det kan helt sikkert stå alene, men vil også passe sammen med andre små fine armbånd. Jeps, kan faktisk nemt se det på mit håndled sammen med både mine guldarmbånd og mine ANNI-LU armbånd.

curved ear stud - jukserei

Den sidste favorit jeg vil fremhæve – kunne som tidligere skrevet have fundet mange flere (!) – er de fine Curved Ear Studs. Jeg kan godt lide, at de er lidt anderledes, lidt rå, men stadig helt enkle. Sammen med en flot top og et par enkle jeans kunne de skabe et lækkert, stramt minimalistisk look, der tiltaler mig.

Jeg synes virkelig, at Jukserei har nogle fantastiske smykker, og er du også til enkle og utroligt lækre smykker, så skulle du tjekke mærket ud. Priserne er ret gode, da der bruges gode materialer, og har kun hørt godt om kvalitet og holdbarhed.

Bare lige for god ordens skyld – nej, det er på ingen måde et sponsoreret indlæg, jeg kan bare godt lide smykkerne. Som det er tilfældet med alle de smykker og andre sager, jeg skriver om. Begynder jeg på et tidspunkt at lave sponsorerede indlæg, så skal det nok blive tydeligt nævnt! I promise!

(Billederne er fundet på jukserei.dk)