Har I set Jane Kønigs nye Magnetic øreringe? Kollektionen blev lanceret i fredags, og jeg har sukket efter dem lige siden.

De farverige øreringe er den helt rigtige blanding af rå og klassisk. Den takkede kant hele vejen rundt (der giver mig associationer til små urskiver – altså dem der er inde i urene, hvis I ved, hvad jeg mener), skaber det rå udtryk, mens den runde organiske sten udligner med et mere klassisk og feminint islæt. Jeg er vild med dem.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 18.56.20

Og her kommer så det allerfineste ved den nye Magnetic kollektion. Øreringene sættes fast med magneter (navnet giver lidt et hint, hahah), hvilket betyder, at du har mulighed for at placere øreringene lige der på øret, hvor du har lyst. Så faktisk behøver du slet ikke nogle huller i ørene for at kunne bruge dem. Smart, ikke? Også for sådan en som mig, der synes, at det ser evigt fint ud med flere øreringe i øret, men som alligevel gerne vil holde det til et enkelt hul i hvert øre, fordi det bare passer bedst.

Jeg er vild med dem alle. Men jeg tror nu nok, at den første jeg vil bestille hjem, bliver den lille størrelse. Så jeg ligesom kan finde ud af, hvor jeg kan lide at bruge den. Har en ide om, at den både skal bruges som et ekstra “hul” ved siden af mine eksisterende, og så også oppe i toppen af øret. Det ser nemlig også så fint ud!

Selvom jeg er ret glad for blå (sammen med rød, og ikke-farven sort er det mine yndlingsfarve), så tror jeg alligevel, at jeg vil vælge den klare, da det ligesom passer bedre til alle slags øreringe, tænker jeg.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 18.56.45

Men jeg er også ret vild med dem med to sammenhængene øreringe – specielt i den orangerøde/grønne farvekombination. Den er bare fin. Og lidt fræk. Kunne godt blive et fremtidigt køb!

Og så er der jo lige den lyserøde farve, som man selvfølgelig kun kan få i den store udgave af øreringen – så dumt altså! For den er da for fin! Girly, men stadig super rå grundet designet. Suk. Giv mig en af hver, tak. Det er pengepungen bare ikke til.

Hvilken er din favorit?

(Billederne er nuppet fra Jane Kønigs Instagramprofil – bare lige så det er helt på plads i forhold til rettigheder osv. – og det er ikke et sponsoreret indlæg, jeg er bare vild med smykkerne)