Okay, jeg indrømmer det gerne, jeg er ualmindelig vild med smykker, og der går ikke mange dage imellem, at jeg opdager nye smykker, som jeg gerne så var en del af min samling. Men det kan naturligvis ikke lade sig gøre at tilføje så mange smykker konstant. Det er min økonomi ganske enkelt ikke til. Og jeg ville meget muligt heller ikke kunne nå at bruge så mange smykker, selv om det da kun ville være et meget elsket luksusproblem.

Ind imellem dukker der dog smykker op, som jeg ved, straks jeg ser dem, at jeg må eje. Og sådan en følelse fik jeg med Carré’s nye og overordentligt fine Ear Party øreringe. De er simpelthen så fine. Enkle. Men vil alligevel give kant til ethvert look. Og så kan de jo kombineres med alverdens ørestikkere, og dermed skabe nye, unikke looks hver eneste gang.

Det smarte ved Ear Party kollektionen er, at den består af et smykke, som du sætter bag på din ørering – altså på bagsiden af øreringen, og dermed kan man kun se det nederste stykke, som giver lidt mere kant til dit look, og til dine øreringe. Det betyder altså også, at du kan sætte dem sammen med lige de ørestikkere, du har lyst til. Det er ret fedt tænkt, synes jeg.

Jeg synes, der er mange fine, men jeg har udvalgt mine favoritter, som jeg gerne vil vise jer her.

Skærmbillede 2015-08-15 kl. 15.26.06

En af mine absolutte favoritter, er disse i oxyderet sølv med sorte diamanter. Råt og enkelt. Og så er jeg jo en sucker for diamanter, og jeg tænker netop, at de vil være perfekte sammen med mine hvidguldsørestikkere eller sammen med et par perler.

Skærmbillede 2015-08-15 kl. 15.30.08

En anden topfavorit er disse i forgyldt med rubiner. Rubiner er en af mine yndlingsædelsten, og jeg synes, at rubinerne er utroligt smukke i den forgyldte version, da farven virkelig kommer frem. Det skaber et lidt blidere, men stadig kantet look, og de vil være så fine med bare en enkel guldstikker, tror jeg.

Skærmbillede 2015-08-15 kl. 15.32.32

Jeg synes også, at disse med perler, er super fine, og de er lidt mere klassiske, omend med et tvist, end de andre versioner, og de vil passe perfekt med både perler og guldstikkere og alt derimellem.

Skærmbillede 2015-08-15 kl. 15.37.08

En anden variant, jeg også synes svært godt om, er af den største slags, og har fine tyrkiser, emeralder og perler. I den forgyldte version her, virker de ganske klassiske, og jeg tror, at de ville kunne bruges til mange forskellige looks.

Skærmbillede 2015-08-15 kl. 15.37.18

Alligevel må jeg indrømme, at jeg også er faldet ret meget for den oxyderede version, hvor der stadig er tyrkiser og emeralder, men i stedet for en perle, så er der isat en lille sort diamant. Den oxyderede finish gør den lidt mere rå, men den er stadig super fin og brugbar til stort set alt, og skulle jeg vælge mellem denne og den forgyldte version, så tror jeg faktisk, at denne ville vinde!