Det føles næsten som om, at jeg er en stor reklame for det fine danske smykkebrand ANNI LU. Det er jeg altså ikke. Jeg får intet for at skrive om mærket eller smykkerne. Overhovedet intet. Det vil jeg bare lige slå fast, inden jeg endnu engang sukker over en kommende nyhed fra ANNI LU. Helle – designeren bag – rammer bare virkelig lige min smag!

Jeg har tidligere sukket over den fine palme-halskæde, som blev lancereret for ikke alt for længe siden. Jeg synes simpelthen, at den er noget så fin, og jeg var ret sikker på, at jeg skulle have den købt, mens jeg er hjemme på sommerferie. Den passer jo perfekt til Dubai og varmen hernede, ikke sandt? Men så var det, at jeg den anden dag opdagede en kommende nyhed fra Helles kreative hænder.

bambi fra anni lu

Lige om straks kommer der nemlig den allerfineste lille Bambi-halskæde. Den er så fin, så nostalgisk, så enkel, så sjov, så skæv, at jeg bare må have den! Og så var Bambi, Stampe og Smørblomst nogle af mine absolutte yndlinge, da jeg var barn.

Godt nok kunne jeg ikke se filmen uden at bryde helt sammen i tårer, når der skete noget sørgeligt (da Bambi’s mor dør er det værste), men jeg elskede alle de sjove scener og ikke mindst de helt fantastisk bedårende figurer. Selv i dag bliver jeg helt begejstret, når det er Bambi’s tur til at skøjte under JuleDisney (det skal ses, det er en tradition, og det bliver ikke rigtig jul uden – og så elsker jeg bare stadig Disney’s universer).

Jeg synes simpelthen bare, at den er så sjov. Og så vil den kunne bidrage med lidt finurlig finhed til min smykkesamling, og det kan man jo altid bruge. Ja, Bambi skal altså hjem til mig at bo! Basta bum.

Den fine Bambi fra ANNI LU kommer til at koste 650 kr. og den bliver blandt andet solgt hos be-fashionable.com fra uge 31 (vist nok).

(Billedet har jeg lånt fra ANNI LU’s instagramprofil – bare lige så det er på plads)