Vores Save the Date invitationer

Så er de sendt ud. Vores Save the Date invitationer! Og de endte med at komme til at se sådan her ud.. Vi kunne ikke finde et kort, vi bare var helt tilfredse med, så vi blev enige om, at jeg skulle prøve at designe invitationen selv i stedet -og kunne det ikke lykkes, så  måtte vi vælge noget, der kom tæt på vores ønsker.

Vores endelige Save the Date invitation - og nu er datoen så også afsløret!

Vores endelige Save the Date invitation – og nu er datoen så også afsløret!

Jeg endte med at nørde photoshop i laaaang tid – men jeg er faktisk rigtig glad for det færdige design. Det samme er Lars. Og det er jo også vigtigt. At vi begge kan lide dem. Hahah.

Personligt synes jeg, at de er blevet ret lig os, og det vi kan lide. De er enkle og elegante med et moderne touch. Og lige med et lille strejf af “playfulness”.

Nu skal vi så bare følge stilen i resten af vores bryllupsplanlægning – fra de formelle invitationer, bordkort, bordpynt, farvepalette, blomster, lys… Oh yeah! Det skal passe sammen. Det skal være fint – men nede på jorden. Der skal nemlig være plads til hygge. Det vi egentligt gerne vil er at skabe rammer, der indbyder til hygge, så vi vil gerne ramme en charmerende, rustik og elegant stemning… Og jeg synes, at vi med vores Save the Date invitationer er kommet godt på vej.

Hvad synes I?

2 Comments

  1. Hej skat. Kortet er blevet meget flot, stilren og elegant. Den kunne du sætte i produktion. Knus fra mor

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑