image

Så er vi endelig der, hvor jeg kan afsløre her på bloggen, at vi flytter tilbage til Danmark. Efter 3 helt fantastiske år her i Dubai, så har Lars og jeg taget den svære beslutning, at det – hvis vi ikke skal gro fast hernede for altid – er nu, vi skal flytte hjem igen.

Vi flyver til Danmark allerede d. 1. april (og nej, det er ikke en tidlig aprilsnar), og denne gang bliver vi! Så det er lige straks, det sker. Og det kan godt give mig hjertebanken og åndenød. Både af glæde og sorg. For jeg glæder mig. Men det er svært at sige farvel.

Vi tog den endelige beslutning allerførst i januar efter mange og lange snakke. For det var en svær beslutning. Vi er begge super glade for at bo i Dubai, vi elsker vores liv her, vores jobs (især mig), de fantastiske venner vi har fået hernede, og alle de muligheder Dubai byder på. Så vi kunne sagtens se os selv bo hernede flere år endnu.

Men!

Det var aldrig vores mening, at vi skulle blive i udlandet for evigt. Faktisk havde vi aftalt 2 år, det blev dog til 3 år i stedet, for vi var ganske enkelt ikke klar til at tage hjem på det tidspunkt. Og på nogle punkter er vi det nok stadig ikke. Men samtidig bliver det rart at komme tættere på familien og vennerne derhjemme igen. Og jeg glæder mig til, at vi skal finde vores blivende hjem – vores base – for de næste (regner vi da med) mange år! Her i første omgang har vi fundet et midlertidigt sted, som vi kan leje nogle måneder. Så vi lige kan lande. Og finde fodfæste.

Dubai har været et vildt eventyr, det har gjort Lars og jeg stærkere end nogensinde og det har givet os de mest fantastiske oplevelser, som vi aldrig vil glemme. Det er hårdt at forlade alt det. Vi rykker jo hele vores liv, vores første fælles tilværelse op med rode. Men forude venter næste kapitel af vores fælles eventyr, og det kapitel ligger i Danmark – med ny fast base, forhåbentligt nye jobs og vores bryllup som de første oplevelser… Og det glæder jeg mig til!

Og så håber jeg, at I har lyst til at blive ved med at læse med, selvom mit liv nu kommer til at udspille sig i det kolde nord fremfor ørkenlandet!?