I dag har min dejlige farmand fødselsdag, og det niver lidt i hjertet på mig over, at jeg ikke kan være der til at fejre ham. Ikke engang i weekenden. På sådanne dage er det altså svært at bo i udlandet, når det man allerhelst vil, er at ræse hjem og give det allerstørste fødselsdagskram!

IMG_9809

Selvfølgelig har jeg fødselsdagssms’et ham, sendt fødselsdagsmail med en (tror jeg) ret så god gave fra os og min mor og han har også fået en lille “skønsang” med på vejen her til morgen via skype, og måske der venter lidt mere. Men det er ikke helt det samme, vel!?

Så nu får han også et stort tillykke herinde på bloggen! Og lige et par ord med på vejen. Tillykke far! Og tak for dig. Tak for at du er den bedste far man kan ønske sig! Tak for din humor. Tak for din tålmodighed. Tak for din rarhed. Tak for dine trygge knus. Tak for vores snakke. Tak for vores oplevelser sammen. Jeg glæder mig til meget mere i det kommende år og mange flere efter det! Lige et afsluttende hip hip hurra!

Kram til dig far!