Venindebesøg hjemmefra

Når man bor langt væk fra familie og venner, så findes der (næsten) ikke noget bedre end besøg hjemmefra! Og i nat var vi så heldige at få besøg endnu engang. Et særligt et. Nemlig et venindebesøg fra min “søs” – min veninde gennem hele livet – vitterligt! Hun har været her før, sammen med hendes mand, men denne gang er hun kommet alene.

Friendship-Quotes

Så den står på tøsehygge hele ugen. Vi skal både shoppe, ud til vin & ost tirsdag aften, til fredagsbrunch på Zuma og i spa… Derudover skal vi nok bare sludre ret så meget. Det kan kun blive en god uge – og jeg får nok ikke meget tid til bloggen. Men eftesom jeg forsøger at komme ind i rytmen med at blogge igen, så har jeg faktisk fået planlagt lidt til jer – så det bliver ikke helt stille herinde. For en gangs skyld. Haha.

Lige nu skal jeg bare lige igennem resten af arbejdsdagen – spiser frokost i dette øjeblik, mens jeg blogger, for havde lige brug for lidt ro, fremfor at sidde sammen med kollegerne, som jeg ellers gerne gør. Men jeg kan godt mærke, at jeg ikke kunne falde i søvn igen, efter min veninde ankom kl. 03.30… Heldigvis gør vores leftover pad thai fra iaftes underværker, og så er det samtidig bare super fedt at vide, at min “søs” er hjemme hos os… Det pepper mig også lidt op!

Jeg ønsker jer alle en lækker søndag!

 

2 Comments

  1. Jeg håber på en rigtig god tøseuge til jer begge to.

    • jewelryandlife

      26/01/2016 at 12:07

      Tak skal du have :) Ugen er i hvert fald startet dejligt, og er sikker på det bliver ved :)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑