Som overskriften ganske fint afslører, så kom jeg i lørdags til at bestille det fineste par Ganni pumps! Jeg havde set på dem flere gange, men synes alligevel at 1100 kr. var lidt for meget for et par pumps i en farve, som ikke er helt neutral. Selvom jeg virkelig syntes, at farven var noget så fin.

Skærmbillede 2015-05-24 kl. 21.19.27

Da jeg så opdagede, at de lige nu er på tilbud, og at man faktisk kan spare hele 60%, ja, så kunne jeg altså ikke lade være. Så i lørdags trykkede jeg køb til de fineste, ganske klassiske ruskindspumps i farven crocus – elsker farven! Og selvom den selvfølgelig ikke går til alle farver, så passer den rigtig godt til mere neutrale outfits og den lille sorte. Jeg tænker også, at farven vil være noget så fin til både mine grå og hvide favoritjeans.

Skærmbillede 2015-05-24 kl. 21.19.41

Da jeg jo ikke har haft mulighed for at prøve dem, så krydser jeg virkelig fingre for, at jeg har valgt den rette størrelse – samt at de når at komme frem til mine svigerforældre inden weekenden, da Lars skal hjem pga. arbejde og derfor ville kunne tage dem med tilbage til mig, så jeg ikke skal vente på dem helt til sommerferien. Kom så…

Hvis du også synes, at de er fine, så er de stadig på tilbud lige her, og de fås også i to andre farver! Bare et lille tip fra en skoholic til en anden (hvis der skulle sidde sådan en og læse med that is)…

Og så fortsat god pinsemandag til jer!