Allerførst; Undskyld fraværet! Det var ikke med vilje. Nu er jeg tilbage. Med dårlig samvittighed. Gode undskyldninger. Og masser af ideer til nye indlæg.

sorry

Vi starter med den dårlige samvittighed. For jeg har dårlig samvittighed over, at bloggen har stået stille i en hel uge. Det er aldrig sket før, og det var heller ikke meningen, at det skulle ske. Og et eller andet sted, så irriterer det mig, at jeg får så dårlig samvittighed, når jeg forsømmer jer og bloggen. For det føler jeg, at jeg gør, når jeg ikke får lavet indlæg, og det kan jeg ikke lide. Selvom bloggen er mit private, frivillige, hyggeprojekt, så føler jeg mig ansvarlig overfor det arbejde, jeg laver, og ikke mindst jer, og når jeg så ikke får passet forpligtelserne, så stresser jeg helt over det. Dumt. Men sådan er det.

Og så til de gode undskyldninger. For det er vitterligt ikke uden grund, at bloggen har været fyldt med rungende stilhed den sidste uge. Langt fra. Jeg gik nemlig ned med flaget i tirsdags i sidste uge – influenza og en særligt insisterende feber indtog min krop og mit hoved, og jeg kunne ikke gøre andet end at hoste, puste næse, pive, drikke vand, sove, skylle en ny kølig klud op til panden… Sådan gik der 3 dage. Jeg ville så gerne arbejde på bloggen, og havde min computer fremme flere gange, men jeg sad bare og stirrede tomt på skærmen. Mit hoved kunne slet ikke. Havde det virkelig råddent. På den der måde, hvor man slet ikke kan udholde at være i egen krop. Og det er ikke rart. Så bloggen måtte vige.

Så kom weekenden og den bragte med sig en af mine allerbedste veninder hjemmefra. Så selvom sygdommen stadig ikke var helt væk, så var der plads til masser af venindehygge. Heldigvis er min veninde en af dem, der godt kan værdsætte en aften under dynen med greasy food og spændende dokumentarer på computeren.

Der var dog også plads til masser af gode oplevelser, sightseeing (det er ret hyggeligt at lege turist i egen by til tider), god mad, shopping og endnu mere hygge og tøsesnak. Og da jeg ikke har set min veninde siden sidste jul, så prioriterede jeg at bruge al min tid – og ikke mindst energi – på hende. For hun var her kun på en forlænget weekend. Men nøj, hvor var det nogle dejlige dage <3 På trods af rester af sygdom i kroppen…

Og nu til de gode ideer. Dem er der mange af. Der er lidt nye smykker, der skal skrives om. Andre smykker jeg drømmer om. Nye spisesteder at berette om og anbefale og så bliver ugens glimt nok ganske lang, nu da jeg svigtede i sidste uge. Elsker, når ideerne bare ligger og venter på at blive nedskrevet. Det er det bedste. Omend en del må vente til weekenden, så jeg har mulighed for at få billeder sorteret og nye taget (af de nye smykker), og det er der ikke tid til lige nu.

For det er hverdag igen. Og det startede hårdt.. Med travlt på jobbet og møde efter normal arbejdstid omkring et af de events med arbejdet, som jeg koordinerer her i efteråret. Men det var nu også rart nok at være tilbage… På en måde :)

Nu skal der vaskes tøj, smørres madpakker og hygges om katten, inden jeg vist skal tidligt i seng.

Kram til jer derude.