Godtorsdagmorgen!

Jeg vil bare lige hurtigt tjekke ind og dele et lille torsdagstip med jer. Sabine Rahbek, der står bag smykkebrandet KANT holder lige nu spring cleaning og giver 25% på alt i webshoppen! Ja, den er god nok. Hun rydder simpelthen op i alle hendes klassikere, da hun er i gang med at udvikle KANT til noget nyt.

Du skal bare skrive spring_cleaning i feltet med rabatkode, og så er der 25% rabat at hente.

Da jeg er ret vild med hendes udtryk, så er jeg på en og samme tid lidt ked og meget spændt. Jeg er lidt ked af, hvis alle de smykker, jeg endnu ikke har fået fingrene i forsvinder, men jeg glæder mig samtidig til at se, hvad der skal ske. En ting er sikkert, jeg vil holde et skarpt øje med KANT i fremtiden.

Men altså, jeg var jo nødt til lige at sørge for, at jeg fik fat i lidt af de fine ting – inden de bliver helt udsolgt. Så allerede igår fik jeg bestilt en fin lille ring samt et fantastisk armbånd. Glæder mig allerede til at modtage tingene – omend jeg skal vente helt til jeg skal hjem til bryllup i maj. Men gode ting kommer til den, der venter. Right? Hahah.

kant ring

Jeg købte denne fine, spinkle ring, som jeg regner med at bruge på lillefingeren eller som ledring. Bliver så fint!

kant bracelet

Jeg købte også dette armbånd, der er den helt rigtige blanding af enkelt og råt. Bliver super godt sammen med mine fine, feminine ANNI-LU armbånd. Det er jeg sikker på.

Jeg holdt mig til disse to, men kunne sagtens have fundet mange flere favoritter. Så hvis jeg var dig, så ville jeg skynde mig ind forbi webshoppen!

Hav en dejlig dag derude.