Jeg brugte fredag aften i dejligt selskab med min veninde Vicki. Og vi havde en ide om, at vi skulle spise på en fiskerestaurant på The Beach (et af de nyere områder i Dubai – der ligger sammen med The Walk nede ved Marinaen/JBR, og der er rigtig afslappet hyggeligt). Restauranten hedder Bahria Mediterranean Seafood. Og vi har før villet prøve den, men dengang var der desværre ikke plads. Hader når det sker. Men det var der heldigvis denne gang.

image

Faktisk kunne vi få plads både udenfor og inde – vi valgte inde, da det blæste køligt. Og så er der faktisk også ret fint! Altså inde i restauranten. Meget enkelt. Med havtema udi reb og farver. Og så har bordene de fineste kakler (og det er jeg ellers ikke altid den største fan af, men her passer det rigtig godt ind).

image

Menukortet er ret stort og indeholder masser af småretter, som er rigtig gode at dele (med stor fokus på fisk og seafood), men også rigtige hovedretter, hvis man hellere er til det.

image

Heldigvis er min veninde ligeså vild med tapas og deleretter, som jeg er, så vi var ret hurtige enige om, at vi ville hellere have forskellige mindre retter, som vi kunne sidde og hygge over. Det er nemlig det, jeg elsker ved tapas eller mezze, som det også kaldes hernede. Hele hyggen omkring at dele. Man sidder og taler over maden, så tit sidder man længere og spiser, og man får smagt en masse forskelligt. Det er da ren win-win!

image

Først fik vi lakse- og tuncappaccio og hummus. Begge dele rigtig gode. Men min favorit var klart tuncappaccioen, for hold nu magle den var lækker. Rigtig god tun dryppet med olivenolie, lime og koriander! Mums. Den skal jeg klart have igen.

image

Dernæst fik vi 3 varme retter – som sjovt nok alle indeholdt rejer – det var ikke planlagt, det var bare de retter, vi havde mest lyst til. Måske fordi vi begge elsker rejer. I don’t know. Men godt, det var det! Vi fik kroketter med kartoffel, ost og rejer, SUPER lækre! Rejer i lime og hvidløg og forårsruller med friske grøntsager og rejer. Igen var det hele bare vildt lækkert – og så mættede det faktisk rigtig fint.

image

Til maden fik vi begge min ynglings alkoholfrie drink, nemlig lemon-mint lemonade. Det er bare altid et hit. Super friskt og lækkert. Og passede faktisk rigtig fint til alle retterne.

image

Efter maden blev vi tilbudt marrokansk te på huset, og selvom jeg ikke er særlig stor fan af varme drikke, så var min hals lidt øm pga. al hosten, så jeg sagde pænt ja tak. Og den smagte da også godt – meget sødt dog.

Det var et par rigtig gode timer, vi havde på Bahria Mediterranean Seafood, og det er bestemt ikke mit sidste besøg. Så hvis du mangler et hyggeligt og meget afslappet sted at spise, og du er i nærheden af The Beach (ja, jeg forudsætter lige, at man er her i Dubai), så kan jeg i hvert fald godt anbefale stedet – specielt hvis du er vild med fisk og seafood ;)

Hav en dejlig dag derude!