black friday

Hej igen,

Jeg vil bare lige dele ovenstående med jer alle – hvis der nu skulle være andre end mig derude, der elsker JEWLSCPH‘s fine univers af vidunderlige smykker. I morgen (fredag) holder USA deres traditionsrige Black Friday, hvor der er de vildeste tilbud overalt, og i år er denne ide åbenbart slået vildsomt igennem i Danmark – jeg har i hvert fald modtaget en del forskellige nyhedsbreve, der bebuder gode Black Friday tilbud.

Den allerbedste jeg har modtaget, er nu den overstående fra JEWLSCPH. Du kan nemlig få ikke mindre end 25% rabat på alle smykker (der er på lager) i morgen (fredag d. 28/11) og til og med lørdag formiddag – og tilbuddet gælder både i butikken og på webshoppen – SCORE! Da jeg ellers ikke ville have mulighed for at købe noget, nu jeg sidder hernede. Og jeg tror nok, at jeg lige skal ind og kigge. Bare en smule. For det er altså fine smykker, hende Mai laver. Jeg har allerede et par øreringe og en cocktailring derfra, og jeg har en del flere, der gerne måtte blive mine.

Så hvis du mangler lidt pynt til julens kjoler, eller en du kender ønsker sig smykker fra JEWLSCPH, så er det i morgen, du skal slå til! Bare et lille tip fra mig.

Hav en dejlig dag.