I dag har verdens allerbedste og sødeste mor fødselsdag! Ja, jeg er nok partisk, men også ret sikker i min sag. Jeg kunne i hvert fald ikke tænke mig en bedre en af slagsen. Min mor er nemlig ret fantastisk!

Hun er sej, hun er støttende, kærlig, trøstende, opmuntrende, kritisk og klar på at give en kærlig opsang, når det er tiltrængt (også selv om hun ved, at det næppe bliver vel modtaget i det øjeblik – vi har nemlig samme temperament).

Hun er en inspiration for mig, for hun er aldrig bange for at kaste sig ud i nye udfordringer, og hun kæmper for det, hun vil og tror på. Hun er et af mine forbilleder. Så enkelt er det. Verdens bedste mor.

I dag fylder hun år, og jeg savner hende ekstra meget. For ville så gerne kunne fejre hende. Sådan rigtigt. Fysisk. Og ikke blot gennem telefonen, skype og bloggen. Men det må vente lidt. Heldigvis kun til marts, hvor hun og min far kommer ned og besøger os. Og heldigvis har hun jo min far, som jeg er sikker på, nok skal fejre hende godt.

Men mor: Hjertelig tillykke med fødselsdagen, dit dejlige skår af en kvinde! <3

image