Forrige fredag var Lars og jeg for alvore ude at fejre vores 4 års-dag som kærester. Jeg havde længe gerne villet besøge restauranten Table 9, der ligger på Hilton Creek Hotel her i Dubai. Jeg havde nemlig hørt en del gode ting om netop denne restaurant.

Da jeg så havde set, at Table 9 faktisk var i vores Entertainerbog med 2 for 1 på deres 4-retters tasting menu, så var jeg helt solgt, og Lars var nem at overtale (ideen om at kunne få lækker mad til rimelige penge er altid et godt argument), så jeg bestilte bord til den fredag, og af sted vi tog. Det er jeg så glad for! Nøj hvor var maden lækker og overraskende. Og selve restauranten var elegant og med en hyggelig stemning. Et hit simpelthen.

image

Egentligt hedder restauranten Table 9 by Darren Velvick, da den er ledet af den den velkendte og ambitiøse chefkok Darren Velvick, der tidligere har arbejdet sammen med Gordon Ramsey og desuden har arbejdet på 2-stjernede restauranter. Så der er et stort fokus på at forene kreativitet og moderne madtendenser med klassisk madlavning – og det gør det altså virkelig godt. Vi var meget glade. Begge to.

image

Vi valgte, som sagt, deres 4-retters tasting menu, som foruden de 4 retter (hvor man selvfølgelig havde flere valgmuligheder) også inkluderede både små appetizers og en amuse. Virkelig fint. Og så lækkert. Hvor jeg valgte tun og soft shell crap, valgte Lars ost (burrata) og crispy egg – og det hele var simpelthen vidunderligt. Mine to fiskeretter var nogle af de bedste. Smagen var skøn, overraskende, voksende på den helt rigtige måde. Til hovedret valgte vi begge kyllingen, og den smagte virkelig dejlig, men var nok den mindst overraskende i smagsoplevelse. Til dessert valgte vi begge brombærcheesecake, og det var så englene sang! Mums. Er glad for jeg ikke valgte chokolade fondant, omend jeg overvejede det groft. ELSKER jo chokolade. Til det hele delte vi en dejlig flaske italiensk vin. Mens vi hyggesnakkede, nød den gode mad og den hyggelige atmosfære. Det var en succes. Og bestemt ikke sidste gang, vi skal besøge Table 9! Så jeg kan kun anbefale stedet og ikke mindst maden :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image