Godhalvsent aften derude,

Har I haft en god dag? Og nyder I at have fået weekend?

Min dag har på trods af den tidlige start (var oppe kl. 03 for at få sendt Lars til lufthavnen), været super god! Men jeg fik da også sovet lidt ekstra, ellers havde jeg nok ikke klaret mig igennem. Jeg har brugt det meste af dagen sammen med min veninde, så den har stået på shopping, god frokost, masser af sludren og god chokoladekage, og her til aften har jeg hygget hjemme med tapas, en god film, katten, og så har jeg fået skypet med mine forældre. Så alt i alt en god dag.

Men lige inden jeg nu vil i seng, så er jeg altså lige nødt til at vise jer de helt fantastisk smukke røde roser, jeg blev overrasket med igår aftes, da jeg kom hjem fra arbejde! Lars og jeg har på mandag været kærester i fire år, men som jeg fortalte i morges, så er han jo i Danmark der, men han syntes alligevel ikke, at jeg skulle helt snydes, så han havde købt denne smukke buket med hjem til mig. Og jeg blev simpelthen så glad, stolt og rent ud sagt rørt! For det havde jeg ikke lige regnet med. At der ville vente smukke blomster på mig derhjemme. Men ELSKER simpelthen, når han sådan overrasker mig ud af det blå.

image

image

Faktisk endte det med, at vores aften blev den ret perfekte “hverdagsfejring” af vores 4-årsdag. Vi valgte nemlig med at starte aftenen ude på vores altan, sammen med Ruby og et par corona’er. Bagefter fik vi pakket Lars’ kuffert og så bestilte vi doner kebab udefra, åbnede en god flaske vin og satte den første Stieg Larsson film på om Lisbeth Salander – og så hyggede vi ellers hele aftenen, flettede fingre og fladede ud i sofaen. Der blev også plads til lidt chokolade til det sidste rødvin. Og katten sov ved vores side. Det var faktisk bare en ret perfekt aften. Helt nede på jorden. Men vildt hyggelig.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Er det ikke bare nogle helt vildt smukke roser, min mand har givet mig? Det synes jeg! Jeg er så glad for dem. Har nydt dem hele morgenen og igen hele aftenen :)