Det er altså en jungle. Det der med at finde de helt rigtige invitationer – eller lige nu er det jo egentligt bare Save the Date kort, vi er ude efter. Men jeg vil jo gerne have, at vores Save the Date kort matcher både invitationer, bordkort, menu og hvad der nu ellers er af papirmateriale. Man er vel både detaljeorienteret perfektionist og indenfor marketing. Hahah. Så det er altså ikke helt let. Der skal jo også lige farvepalette indover. Jo, det skal der. Igen, det skal jo matche!

Så jeg roder side efter side igennem i øjeblikket, og jeg finder da også nogle virkelig fine ting imellem alt det andet. Det er bare som om, at der altid lige er et eller andet, jeg ikke er helt tilfreds med. Men jeg har dog samlet nogle rigtig fine eksempler her – jeg overvejer at skrive til et par stykker af dem, både for at høre, om der kan ændres lidt på farver og ikke mindst design. Og så har jeg også lidt en skør ide om, at jeg måske bare selv skal prøve at gå i gang med at designe, for har efterhånden en ide om, hvordan det endelige layout til i hvert fald Save the Date gerne må se ud… Jeg ved bare ikke, om jeg er heeeelt dygtig not til at kunne designe dem helt rigtigt! Så der overvejes stadig.

Men her kan I da få et glimt af, hvad det er, vi gerne vil have. Eller hvilken stemning og stil vi søger i det mindste. Det må gerne være klassisk og enkelt, men alligevel lidt romantisk og skævt (sjovt), for det passer vist bedst på os. Sådan lidt af det hele. Hahah.

Screen-Shot-2012-07-12-at-11_Fotor_Collage