Godmorgen derude og rigtig glædelig 3. søndag i advent til jer alle!

Nej, hvor jeg dog synes, at tiden flyver af steed – på den gode måde! For det betyder nemlig, at jeg/vi snart skal hjem på juleferie, og det glæder jeg mig umanérligt meget til! Faktisk har jeg allerede masser af glædes- og julesommerfugle i maven. Og det af to grunde; jeg skal hjem til mine elskede forældre, min bedstemor og mine venner – og jeg skal fejre jul (min ynglingshøjtid). Så bliver det ikke bedre.

I dag er det jo som sagt 3. søndag i advent og det betød adventshygge her til morgen med tændte lys i adventskransen (vi valgte at tænde alle 4 lys, da vi ikke er her i Dubai næste søndag – hvis nogle skulle tro, at vi ikke kan tælle) og i kalenderlyset og ikke mindst adventsgaver. Jeg synes simpelthen, at det er så hyggeligt, at vi giver hinanden små, fine gaver.

adventskrans og kalenderlys

Og jeg må sige, at Lars har været ret god til det med at finde lækre gaver til mig! I sidste uge fik jeg jo blandt andet den fineste guldglimmer-neglelak. I denne uge stod den på flere lækre forkælelsesprodukter til mig!

adventsgaver

fine adventsgaver tæt på

Jeg fik nemlig den fineste lille æske fra L’Occitane en Provence, der indeholdt bodyshampoo, bodymilk, håndcreme og en virkelig velduftende lille eau de toilette! Så lækkert altså!

lækkerier fra l'occitane - adventsgave

eu de toilette fin flaske

Desuden fik jeg også det fineste armbånd (eller den fik jeg den anden dag, men den var en del af min adventsgave), som jeg bare er så glad for!

nyt armbånd - adventsgave

fine adventsgaver

Kan I alle have en hyggelig adventssøndag.