Roccamore – Hæle fra himlen…

Jeps. Du læste rigtigt! Roccamore er et nyt dansk skomærke, der forhåbentligt bliver en realitet lige om lidt, og som producerer højhælede sko, der er gode at gå i. Faktisk skulle de være rigtig gode at gå i, da den super dygtige skodesigner Frederikke Schmid, som står bag det nye mærke, har samarbejdet med en ortopædisk ekspert om at udvikle en anatomisk korrekt sål, der både støtter og afhjælper det kæmpe pres, der kommer på foden, når man går i høje hæle.  Det skulle gerne betyde, at skoene er væsentlig mere behagelige at gå i end, hvad vi er vant til, og samtidig skulle denne speciallavede hæl være med til at forebygge almindelige, men smertefulde skader som hælsporer, nedsunken forfod og knyster.

roccamore concept

Samtidig er skoene altså utroligt smukke! Jeg er allerede forelsket i op til flere af dem. De har den der stil og klasse, som man gerne vil have, at ens sko har. Du ved, den der følelse af, at man har et lille kunstværk mellem hænderne, som man kommer til at knuselske, samtidig med at alle veninder sukker af fryd og måske en lille smule misundelse over, at det ikke er dem, der er så heldige.

roccamore collection

Og hvorfor er det så, at jeg ikke allerede har adskillige par, tænker du måske? Det er såmænd fordi, at mærket endnu ikke er sat i produktion. Men det skulle det gerne meget snart. For lige nu har Roccamore gang i en kampagne på kickstarter, og de mangler ikke mange 1000 kroner for at være i mål!

Jeg har været inde og købe mit første par Roccamores! Det gjorde jeg faktisk ca. 18.15 på dagen, hvor kampagnen startede (hvilket den gjorde 18.00). Jeg ville nemlig være sikker på, at dette fantastiske projekt bliver til noget. For ligesom så mange af mine medsøstre, så elsker jeg stiletter, men hader smerterne i fødderne.

Til de første 75, der købte et par, var det endda muligt at købe skoene til en ekstra billig pris – så der var jeg jo heldig. Faktisk ville jeg gerne have haft mere end blot et par – men med køb af flybilletter hjem til jul, køb af ny bærbar, en hel weekend med Formel 1 og udsigten til indkøb af julegaver, nytårsaften her i Dubai på hotel med nogle af vores venner + kjole osv. så var økonomien lige nu ganske enkelt ikke til mere end et par… Men så må jeg jo bare købe flere sko senere, når Roccamore er blevet en realitet.

Hvis du også gerne vil have dig et par højhælede, der er gode at gå i, og smukke som bare fan***, så kan du stadig nå at støtte lige her!  Der er endda stadig 8 par til billige penge i skrivende stund (og du vælger selv hvilken af de 4 sko, du gerne vil have)… Nej hvor ville jeg gerne, at jeg havde råd til endnu et par lige nu! Sidder og bliver helt fristet.

Her er det par, jeg helt sikkert skal have mig:

10393926_714726428612513_3540536605346203422_n

Og havde jeg råd lige nu, så skulle også dette par hjem til mig at bo:

1656298_714726421945847_1831384815885022866_n

1 Comment

  1. Har du modtaget skoene endnu? :)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑