Overskriften røber lidt dette indlægs indhold, men ja, vi har fået rejsefeber igen og har bestilt billetter til Thailand i julen fremfor hjem til Danmark. Det er jo ellers ikke så længe siden, vi havde verdens skønneste ferie i Kerala, Indien, men vi er ikke helt færdige med rejseriet. Og da vi skal giftes næste år, så er vi godt klar over, at vi skal spare lidt på pengene – og feriedagene – så hvis vi gerne ville ud at rejse igen, så var det nødt til at blive i julen.

Selvom jeg glæder mig voldsomt til at opleve Thailand og til at have 14 dages ferie sammen med min mand (det har vi aldrig prøvet før, for når vi er på sommerferie i DK i to uger, så ses vi kun et par dage), så var det altså med virkelig blandede følelser, jeg lod mig overtale af Lars. Jeg elsker nemlig jul. Og jul skal fejres sammen med mine forældre. Jeg har aldrig før undværet dem i julen, og jeg får stadig helt ondt i maven bare ved tanken. Men nu bliver det altså. Og det er nok første og sidste gang.

orientalbeachpearl resort

Men tilbage til det med at glæden – for jeg glæder mig. Det gør jeg. Det er bare lige d. 24. december, jeg gerne vil springe over i år, når jeg nu ikke kan fejre den, som jeg helst vil. Men jeg er sikker på, at Lars og jeg nok skal få en god dag. På trods. Og resten af ferien bliver skøn, det er jeg sikker på.

Vi har lejet en lille villa på et resort, der ligger lidt udenfor HuaHin, og der skal vi bo i 9 dage. Her skal vi slappe af, nyde livet ved poolen og stranden, spise god mad, læse bøger, holde i hånd, snakke bryllup og fremtid og så skal vi selvfølgelig også ud at opleve lidt af Thailand. Og jeg glæder mig til det hele.

Bangkok

Til sidst tager vi 3 dage i Bangkoks gader, og det glæder jeg mig også voldsomt meget til. Flere af mine kolleger har været i Bangkok flere gange, det samme har nogle af vores venner, og de siger alle, at Bangkok er en spændende by. Så bliver spændende at opleve byen med egne øjne, ører og smagsløg :) Og vi er der henover nytår, så der skal nok være fuld gang i byen.

At rejse er at leve – og der er lidt om snakken.. Selvom det ikke er alt.