Kender I det der med, at nogle smykker bare bliver til favoritter, der bruges dagligt? Sådan har jeg det med min fine, enkle Twisted Ring fra Pernille Corydon, som jeg fik sidste jul af mine skønne forældre.

Jeg havde længe været vild med Pernille Corydon’s fine, feminine stil og ønskede mig især den twistede ring i guld, så da jeg fandt den under træet var jeg bare lykkelig. Og selvom jeg bestemt havde regnet med, at jeg ville blive vild med ringen, og at jeg ville bruge den ofte, så havde jeg vitterligt ikke regnet med, at den ville komme til at sidde permanent på min finger – men det gør den.

pernille corydon twisted ring liggende

Jeg havde egentligt ønsket mig den i en størrelse mindre, da jeg ville have den til at sidde på min ringfinger, men de havde den ikke i den størrelse i butikken, hvor min mor og far købte den. Så den var for stor til min ringfinger, men den passede perfekt på min langefinger – og jeg syntes faktisk, at det var finere at have den siddende der. Så ringen blev aldrig byttet. Og den har siddet der siden.

pernille corydon twisted ring up close

Jeg elsker det enkle, men utroligt fine udtryk som snogningen (hedder det sådan? Eller er det snoning? Begge dele ser lidt underligt ud, gør det ikke? Hmm) giver. Ringen er smuk, synes jeg. Enkel og feminin. I lang tid havde jeg bare den ene ring på min finger, og det så så fint ud.

pernille corydon twisted ring i æske

Men i sommers fik jeg 3 rigtig fine Skagen ringe af min kæreste. Og de er i sådan en mellemstørrelse, der betyder, at når mine fingre er varme, så passer de fint på min ringfinger (måske en smule til den løse side), men straks jeg har kolde fingre, så falder de af og passer bedre på min langefinger. Så der er jeg begyndt at have dem konstant i stedet. Og jeg synes faktisk, at de passer rigtig godt sammen med min Pernille Corydon ring! Så nu har jeg ofte 4 ringe på den ene finger i stedet – og det er jo det fede ved ringene, og smykkemoden i dag. Man kan blande og matche smykker som man lyster, og man kan sagtens have flere ringe på samme finger uden, at det ser voldsomt ud. Især når ringene er så enkle som disse. Hvilket er godt, hvis de bruges til hverdagsbrug. Hvilket mine bliver – faktisk bruger jeg dem også til fester. Men for mig, må ringe gerne larme lidt mere til fest end til hverdag.

pernille corydon twisted ring på fingeren

Jeg er dog stadig så glad for det meget enkle, feminine og ladylike udtryk, som det giver, når jeg kun har min Pernille Corydon twisted ring på. Så det look kører jeg stadig regelmæssigt.

Faktisk er jeg så vild med min ring, at jeg overvejer, om jeg skal have en mere – bare i rosa guld. Tror det ville se super fint ud med rosa guld og guld sammen.

Jeg overvejer faktisk også, om jeg skal ønske øreringene, der passer til i guld. For de er bare super fine. Ligesom så mange andre af Pernille Corydons smykker. Hvis du også er vild med hendes twistede ring eller andre af hendes smukke smykker, så kan du finde dem her.