I lørdags (d. 4. oktober) havde Lars og jeg en fantastisk dag, der blev afsluttet med en fantastisk middag! Vi havde besluttet, at lørdag skulle være kærestedag. Sådan en dag hvor vi bare skulle være sammen, hygge os og glemme alt om huslige pligter, arbejde og des lige. Og sikke en dag det blev.

Lars vågnede tidligere end mig (hvilket ellers ikke sker så tit), så mens jeg sov, gjorde han klar til lækker overraskelsesmorgenmad. Der var hjemmelavede, amerikanske blåbærpandekager – MUMS – chokoladecroissanter, frisk ananas og friskpresset appelsinjuice! Wow siger jeg bare. Så var dagen ligesom i gang og jeg var fyldt op med god mad og kærlighed allerede fra dagens start.

Resten af dagen hyggede vi os bare og var sammen. Noget, jeg synes, man bør gøre ind imellem. Altså glemme alt om alt andet end bare det at være sammen. Det giver altså noget. Det der med at man husker hinanden.

Lørdag aften havde vi bestilt bord på restauranten Ossiano på Atlantis (et meget stort og kendt hotel her i Dubai, der ligger på Palmen). Og jeg siger jer – det var måske mit livs bedste madoplevelse!

Ossiano er en flot restaurant med en lækker stemning, men det, der gør Ossiano til noget helt særligt udsmykningsmæssigt, er det kæmpemæssige akvarie, der fylder den ene hele væg! Og vi var så heldige at få bord på første række. Så vi spiste virkeligt til en van(d)vittig udsigt af fine, farvestrålende fisk og halvstore hajer. Det var fascinerende!

DSC_0040

Noget andet, der virkelig gør Ossiano til noget særligt, er maden. Det er virkelig en gourmet-oplevelse! Og selvom det var dyrt, så var det hver en dirham værd! For hold nu op hvor var hver eneste ret en fantastisk oplevelse udi hvordan mad også kan sammensættes, smage og ikke mindst præsenteres.

Vi valgte den dyre experience menu, hvor man fik lov til at prøve 10 af deres ypperligste retter – og vi var begge “blown away”!

DSC_0015

Inden vi overhovedet havde bestilt blev der stillet 4 små appetizers ind til os hver – og allerede der blev vi klar over, at vi havde noget af en oplevelse i vente.

DSC_0028

Først fik vi serveret Sturia Caviar.

DSC_0027

Og Gillardeau Østers.

DSC_0031

Derefter fik vi blæksprutte carpaccio – og jeg plejer ellers ikke at være den største fan af blæksprutte, men her var smagen både delikat og overraskende. Klart en ret jeg gerne smager igen.

DSC_0034

Så blev det tid til Foie Gras Parfait (og ja, jeg ved godt at gæssene har det frygteligt, og det skærer i mit hjerte, men nu var det der, og jeg spiste det, og det smagte godt).

DSC_0035

Denæst blev det tid til lobster velouté – MUMS!

DSC_0037

Og så fik vi serveret den mest fantastiske, smørbløde laks, der bare smagte som englene synger (hvis de altså synger fantastisk that is…)!

DSC_0042

Så kom den ret som Lars havde ventet allermest på; Bordelaise Poached Wagyu Tenderloin! Og jeg indrømmer det gerne. ALDRIG har jeg fået bedre bøf. Nøj hvor den smagte, og den var mør som smør!

DSC_0043

Efter den fantastiske bøf blev det tid til ost.

DSC_0045

Efterfulgt af desserten Honeycomb – der var utrolig lækker.

DSC_0046

Men den slog altså ikke den sidste dessert; Valrhona Dark Chocolate, caramel and suntory 17 YO icecream. Der røg jeg direkte i himlen.

DSC_0032

Men jeg drak den sidste smule vin og Lars fik en espresso, fik vi serveret 3 petit fours, der også alle smagte skønt.

DSC_0061

Så mange retter og der var ikke én, der faldt igennem! Alle retter var fantastiske, både i smagsoplevelse og præsentation. Jeg er stadig helt paf over, hvor fantastisk det hele var. Og det er altså her to dage efter.

Så skal man unde sig selv noget særligt, eller har man noget at fejre, så er Ossiano bestemt stedet. Jeg er fan! Og det samme er Lars. Og vi vil begge to rigtig gerne tilbage – men så skal der vist lige spares lidt op først. For helt billigt var det ikke. Men aftenen var fantastisk, maden var fantastisk, vinen var fantastisk og vi havde det fantastisk! Og det er det, der betyder noget.

DSC_0056