Jeg har nævnt den vidunderligt gode mango & avocado salsa et par gange nu, som vi fik opskriften på gennem DinnerTime, og den er vitterlig så god, at den allerede har skrevet sig ind blandt vores favoritter udi småretter til maden. Derfor vil jeg i dag dele den med jer. Opskriften, altså. Så I også har mulighed for at afprøve den. Den er pefekt til både fisk og lam, og jeg er ret sikker på, at den vil være en perfekt ledsager til stort set alt fra grillen også!

image

Den smager virkelig godt, og så er den nem at lave! Se det er da to mægtigt gode grunde til at afprøve DinnerTime’s opskrift på lækker mango & avocado salsa. Har jeg ikke ret? Her kommer den i alle tilfælde.

Mango & Avocado Salsa
Til 2 personer

1 lille moden mango
1 moden avocado
1/4 rødløg
1/2 rød chili
1 lime
1 bundt frisk koriander
En smule salt

Sådan gør du:

Skær mangoen i små tern på cirka 1-2 cm. Det er nemmest at skære mangoen på langs på hver side af stenen, og derefter skære dem i baner på kryds og tværs – dog uden at skære igennem skindet, så du får de små tern, og derefter skærer du med flad kniv langs skindet. Del avocadoen og skær i tilsvarende tern. Læg både mango- og avocadotern i en skål. Skær nu rødløget i bitte små fine tern og kom det i skålen til de andre ingredienser. Hak chilien helt fint i små stykker, og put dem op i skålen. Hak så den friske koriander og tilføj det til skålens indhold. Klem al saften ud af en lime og bland det sammen med alle ingredienserne i skålen. Smag til med en smule salt, hvis du synes. Lad salsaen stå at trække lidt i køleskabet eller et koldt sted. Og så er salsaen ellers klar til at blive serveret.

God fornøjelse!

image