Godaften derude!

Bare lige en hurtig lille update fra mig.. Jeg har nemlig travlt med at lave absolut ingenting sammen med ham den søde!

Igår aftes var det tid til at vinke farvel for denne gang til svigermekanikken…

Det betyder, at vi for første gang i to uger bare er os to igen – og ikke har nogle planer… Og det er faktisk helt rart!

For selvom jeg elsker at have besøg hjemmefra, så kan det godt være lidt hårdt med fuldt program, mindre søvn og travlhed på jobbet alt sammen på en gang… Og så når man oveni får en dum besked hjemmefra, som dræner, fordi når man er som mig, ikke kan skubbe det til side, så bliver man bare lidt mere udkørt..

Så i aften står den på sofahygge, döner kebab, ice tea og tv (gift ved første blik – I know.. Men jeg er en sucker for den slags, og jeg storhepper på kærligheden hver gang.. Og bagefter fodbold for mandens hold spiller… Og bare han holder lidt om mig imens, så hygger jeg mig gerne med lidt bold!)

Og ja, katten ville rigtig gerne have smagt maden, tror jeg… Hun lavede i hvert fald ikke andet end at stirre på os, imens vi spiste…

image

Hav en dejlig aften derude!