Jeg undskylder med det samme for den lidt tarvelige overskrift, for jeg ved godt, at det kun er torsdag, og at I derfor har en dag mere, inden I kan råbe WEEKEND i kor! Men hernede i Dubai (som jo er et muslimsk land), så er fredag hellig, og derfor starter vores weekend torsdag aften, og slutter igen lørdag aften.

I aften skal jeg bare have en aften på sofaen, Det trænger jeg til. For har ikke sovet godt de sidste dage pga. hoste (og til dels stoppet næse). Så nu skal der hygges med jordbær og chokolade! Arhmen så bliver det ikke meget bedre. For jeg er den største fan af både jordbær og chokolade – også gerne sammen! Og rittersport med marcipan er en af mine favoritter. Den går bare aldrig af mode.

image

Nu skal jeg bare have fundet noget på netflix, som jeg gider at se. Og så kan det kun blive en rar aften… Med tæppe på og en kat i fodenden, når hun da ikke lige ligger på eller hos mig that is!

image

I morgen aften skal jeg ud at spise med en af mine veninder – og det glæder jeg mig til. Har ikke set hende siden nytårsaften, og der havde vi jo vores mænder med, så det bliver godt med en tøseaften. Lørdag satser jeg på at få lavet lidt forskelligt til bloggen – og ellers skal der bare slappes lidt af. Håber på at slippe af med hosten i løbet af weekenden, så kryds lige fingre for det derude! Tak :)

Jeg ønsker jer en forrygende lillefredag derude – og håber jeres arbejdsdag i morgen flyver afsted, så I også kan få weekend.