Okay, det her kommer måske til at lyde lidt søgt, men jeg har gang i nogle meget seriøse overvejelser omkring en kjole. En ganske særlig kjole. Som bare ser så fin ud. Og som jeg faldt for i det øjeblik, jeg så den. Den er fra By Malene Birger (som er en af mine danske favoritter) og vil bare være den perfekte nytårskjole.

Problemet er bare, at den selvfølgelig er lidt halvdyr. Det er jo en By Malene Birger-model. Og lige nu er finanserne en smule små, da jeg jo både har købt ny bærbar, flybilletter hjem til jul og også har købt sko for nyligt. Desuden skal jeg stadig have købt julegaver også. Men nej, hvor synes jeg bare, at den er fin. Og lige mig. Jeg kan sagtens se mig selv fejre nytår her i Dubai på fancy hotel iklædt den kjole. Faktisk passer kjolen perfekt ind i det billede, jeg har oppe i mit hoved af den aften. Så jeg overvejer det meget.

Og måske, hvis jeg synes, at jeg kan forsvare det overfor mig selv, så ryger den i kurven, når vi når til december (og der endnu engang er gået løn ind)… For det er en kjole, som jeg sagtens kan bruge igen og igen til festlige lejligheder. For selvom den er festlig og har lidt glimmerhalløj i sig, så er den stadig meget brugbar, synes jeg. Og jeg er vild med faconen også. I hvert fald på hende modellen. Om den så er ligeså fin i virkeligheden, og ikke mindst på mig, det er jo så lidt et sats. Som det altid er, hvis man køber noget på nettet, uden at man har prøvet det først.

Der er jo også lige det, at jeg faktisk allerede har nogle fine kjoler hjemme i skabet, som sagtens ville kunne bruges til nytårsaften – også på fancy hotel. Så hvis man sådan skal kigge meget nøgternt på det, så mangler jeg jo strengt taget ikke en kjole. Men jeg vil bare utroligt gerne have en ny kjole på. Eller det ville jeg egentligt ikke, indtil jeg så den kjole fra Malene Birger. Eller det passer måske ikke helt, for jeg havde da tænkt på, om jeg skulle have noget med glimmer, nu vi skal fejre nytår hernede i år. Men havde jeg ikke set den kjole, så var det faktisk nok blevet ved tanken.

Det er denne fine sag, jeg har forelsket mig i. Suk. Modellen (kjolen – at forstå) hedder Nilcolla – og du kan finde den lige her.

by malene birger

foto

Hvordan har I det med nytårskjoler – køber i nyt eller genbruger I fra skabet? Jeg genbruger gerne, men jeg elsker kjoler, og kan godt lide, når jeg har en undskyldning for at købe en ny. Det være sig julefrokoster, jul, nytår, bryllupper, runde fødselsdage, events på jobbet… Lige nu er det bare finanserne, der gør, at jeg er lidt tilbageholdende. For jeg mener ikke, at vi som kvinder skal undskylde, hvis vi godt kan lide tøj, sko, tasker eller smykker for den sags skyld. Så længe vi selv kan betale for tingene, og ikke roder os ud i noget økonomisk rod (gæld) bare for at købe nyt – selvfølgelig! Forbruget skal jo passe til ens økonomi, så man ikke bruger penge, man reelt ikke har. Det har jeg altid lært hjemmefra, og selvom det kunne være urimeligt surt, da jeg var barn og teenager, så er jeg utrolig glad for, at jeg i dag har den tilgang til min økonomi og forbrug. Så nu må vi se, hvad min indre økonom siger om den fineste nytårskjole fra by Malene Birger, når vi når ind i december måned.