Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret så pjattet med smykker. Og jeg har da også en hel del i min samling. Noget af det, jeg tit synes har været svært, er at finde et pænt smykkeskrin, som også er praktisk og ikke kræver massevis af små poser for at sikre, at alle kæderne ikke filtrer sammen. Det er nemlig a pain in the ass, når det sker!

Så da jeg faldt over Nomess’ fine smykkeskrin, så var jeg solgt. Faktisk er jeg ret vild med hele deres opbevaringssortiment – det er smukt, enkelt og funktionelt. Men nu er det især et smykkeskrin, jeg lige mangler her og nu. Når vi engang flytter hjem igen, så kunne der helt sikkert godt snige sig ret meget af alt det andet ind også, men er alligevel fornuftig nok til at se det tåbelige i at slæbe alt for meget af den slags “uoverflødigheder” herned. For nok er det superpænt, men man kan finde billige, ok løsninger hernede, og så slipper vi for at fragte frem og tilbage.

nomess-clear-smykkeskrin-m-momabokse

Men altså, sådan et enkelt smykkeskrin skulle der jo nok kunne blive plads til, og så kunne jeg slippe for at have alle de smykker, jeg har med hernede, i forskellige poser og rejsesmykkeskrin. Og så ville det bare se pænt ud. Havde faktisk ønsket mig et i julegave, men fik det desværre ikke. Så nu overvejer jeg selv at købe et, for min fødselsdag i juli føles pænt langt væk at the moment.

nomess

Nomess smykkeskrin er en stor box med låg, og inden i er der så mindre boxe i forskellige størrelser, der passer til halskæder, armbånd, øreringe og fingerringe.

Man kan både få jewellery boxene i multi-farvede, i pink nuancer eller i en klar version – jeg er klart mest til de klare og den pinke versioner, og da jeg lidt er i tvivl om, om en stor jewellery box er nok til alle mine smykker, så tror jeg nok, at jeg vil ønske mig en af hver (eller købe den ene og ønske den anden). Så vidt jeg ved, så kan man købe ekstra små æsker, hvilket er ret smart, da jeg i hvert fald har ret mange smykker, og jeg vil gerne undgå at have for mange i hver eneste lille æske.

nomess-smykkeskrin

Det kunne måske lyde som om, at dette er et sponsoreret indlæg, men det kan jeg love, at det ikke er. Jeg er bare totalt forelsket i Nomess og specielt i deres fine jewellery boxes, og så har jeg da en ide om, at jeg muligvis ikke er den eneste smykkeglade pige derude med opbevaringsudfordringer. Så håber, at jeg har ret ;) Hahah.