Godeftermiddag derude,

Jeg har allerede vist jer min nye (okay, købte den tilbage i november, så helt ny er den måske ikke), fine Zabel Tatou Earcuff frem kort her på bloggen, da jeg viste december måneds JOTD, samt ovre på bloggens instagramprofil (@jewelryandlife), men jeg er så vild med min earcuff, så jeg synes, at den fortjener en dedikeret fremvisning. So here we go :)

image

Jeg faldt for den, fordi den er rå, men alligevel diskret nok til at jeg kan have den på i hverdagen, hvor kontoret kalder, uden at den larmer for meget. Den tilføjer bare lidt mere kant til mit look. Det kan jeg godt lide. Det klassiske look som jeg gerne kører har godt af det. Altså, af lidt mere kant. Nogle gange. Det skal dog være på en måde, der passer til min stil. Og det gør Tatou Earcuff’en fra Zabel. Faktisk også mere, end jeg havde regnet med. Så siden jeg købte den i november, har den været i brug ret mange gange. Til forskellige looks. Forskellige sammenhænge. Og jeg kan mærke, at det her er et af de der køb, man måske var lidt i tvivl om, men som viste sig til at helt rigtig!

Jeg købte den i forgyldt, da de øreringe, jeg forestillede mig at bruge den med er i guld eller forgyldt, men jeg har faktisk også brugt den sammen med sølvsmykker. Jeg har ikke noget imod at blande metaller. Det gør jeg faktisk gerne. Men jeg er dog ude i overvejelser om, om jeg måske også skal have en earcuff i sølv – så jeg kan lave rene sølvlooks. For nu er jeg dog mere end godt tilfreds med mit køb, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg fortsat kommer til at bruge min earcuff ret så meget. Heldigvis.

image

image

image

 

Ps. hvis du også er vild med Zabel’s fine earcuff, så kan du finde den her – og nej, der er ikke tale om nogen form for sponsorering eller reklame, jeg kan bare ganske enkelt godt lide at handle hos a-hjort.dk, da servicen er super (og smykkerne fede)!