DSC_0081

Jeg har flere gange på det sidste nævnt, at jeg er ret pjattet med perler, og det er jeg såmænd stadig. Jeg har flere fine perleørestikkere i klassisk hvid og fornyligt tilføjede jeg også et par sorte.

Jeg bruger mine hvide perleørestikkere ret meget, og jeg har længe haft lyst til at tilføje et perlevedhæng til min samling. Så jeg har et sæt. For det ser bare nogle gange super fint ud.

Derfor tog jeg ud til Monili – bevæbnet med mine hvide perleørestikkere – i håbet om at finde et fint vedhæng. Og selvfølgelig kom Monili mig endnu engang til undsætning. Vi fandt en smuk perle, der matchede mine ørestikkere, og så fandt jeg et helt enkelt vedhæng, som jeg kunne lide. Det lavede de så til mig, selvfølgelig med den perle, vi omhyggeligt havde udvalgt.

Jeg er simpelthen så glad for resultatet. Det er enkelt. Elegant. Klassisk. Og meget moderne lige nu – da perler jo stadigvæk er en af de helt store tendenser indenfor smykker. Heldigvis da. Når nu jeg er så glad for dem. Og er det ikke  bare den skønneste glød, perlen har? Jeg er helt forelsket i den varme, der lyser ud af den.

DSC_0084

DSC_0083

DSC_0096