Mit første Pandora køb. Nogensinde. Det var egentligt ikke min mening, men da min “søs” skulle giftes tilbage i maj, så ville jeg gerne give hende en lille ting – bare fra mig til hende. Hun er jo mit hjerte utroligt kært. Først vidste jeg ikke, hvad det skulle være, men ville gerne finde et eller andet, der på en måde symboliserede os, uden at det skulle være for meget. Det er faktisk ikke helt let. Vi har jo de fine BFF halskæder sammen, som jeg stadig er utrolig glad for, og det måtte gerne være noget med samme tanke, men bare mere skjult.

DSC_0458

Og så var det, at jeg pludselig opdagede den. Reklamen med det allerfineste lille Pandora Stiletto Charm, og straks vidste jeg, at det skulle være det, hun skulle have. Af flere årsager. Det er så fint. Vi har en ting med stiletter begge to, det minder en smule om noget fra Sex and the City, som vi har set så meget sammen (også filmene) og sidst, men ikke mindst, så var vi ude at shoppe hendes brudesko, da de var nede at besøge os her i Dubai i februar.

DSC_0460

Da jeg så så det fine stiletto charm i virkeligheden, så var det faktisk endnu finere. Jeg blev lidt forelsket. Hvilket overraskede mig lidt, da jeg, som skrevet i første linje, aldrig før har købt noget fra Pandora. Men det var simpelthen så fint lavet, fine materialer, feminint og alligevel enkelt. Så det var klart det rigtige at give min bedste veninde gennem hele mit liv. Der var bare lige det, at jeg var simpelthen også nødt til selv at eje det. Heldigvis var min veninde så glad for, at det var noget, vi begge havde, nu det lidt var et symbol på os. Yay. Og jeg er så glad for, at jeg købte det til mig selv også! Har brugt det flittigt lige siden.

DSC_0462

Hvis du nu tænker, at et vedhæng kræver enten et armbånd eller en kæde, så har du ganske ret. Men jeg valgte altså Pandoras armbånd fra, da jeg vitterligt ikke kan lide den der kugle, de fleste armbånd fra mærket har. Jeg synes, den er grim og ødelægger et ellers enkelt og pænt armbånd. Derfor tog jeg ud til min lokale smykkepusher fra Monili og fik fat i et almindeligt sølvarmbånd, der kostede mig under 200 kr. Og det bruger jeg nu til mit fine Pandora Stiletto Charm.

DSC_0466

Dog har jeg nu set, at der findes en version, hvor der kun er sådan et lille skilt med Pandora logoet på fremfor den store grimme kugle, og det kan jeg faktisk ganske godt lide. Kunne da godt finde på at købe det, da det jo ville passe helt perfekt til mit charm. Og selvom jeg ikke har planer om, at jeg skal have en masse charms, så er der i hvert fald et mere, som skal hjem til mig at bo – det er ligefrem kommet på min ønskeseddel her til min fødselsdag, nemlig det fine Hamsa Hand Charm. Det er lige mig. Men indtil videre er jeg super glad for mit Stiletto Charm.

DSC_0463

DSC_0504_Fotor

DSC_0501_Fotor

DSC_0492