Godmorgen derude!

Den anden dag viste jeg jer mit nye ANNI-LU armbånd, men jeg er slet ikke færdig med at vise mine nyeste tilføjelser til smykkesamlingen endnu. Mine forældre havde nemlig også mine nyindkøbte Louise Kragh Minidot Earchains med ned til mig. Og de er altså lige så fine, som jeg forestillede mig dem.

DSC_0235

Jeg er helt vild med den lidt mørke (næsten lilla-like) pudderfarve, som minidotterne har. Det er sådan en farve, som jeg bare bliver lidt glad af. Og så passer den så fint til både sort, hvid og andre pasteller.

Jeg er ret vild med det look, som kæden giver. Det er kæden, der giver det der ekstra. Og det er da også derfor, at det var Minidot Earchains, jeg valgte, og ikke bare almindelige minidots. Omend de også er fine. Så giver de bare ikke samme kant!

Jeg har allerede brugt dem til skjorte og jeans på jobbet, og til den lille sorte i weekenden. Til begge outfits følte jeg faktisk, at øreringene – selvom de faktisk er ganske diskrete – var det, der gav det ekstra umff. Især når man sætter håret op, så man virkelig kan se kæden uden nogle forstyrrende elementer, såsom flyvsk hår.

DSC_0236

DSC_0226

DSC_0240

DSC_0242

DSC_0247