DSC_0045

Jeg har tidligere skrevet lidt om, hvor fascineret jeg var – og er – af Jane Kønig’s nye serie Magnetic. Jeg faldt pladask for det enkle, moderne og lidt rå udtryk, der blødes lidt op af de forskellige sten. Der var bare noget over dem. Og derfor måtte jeg da også eje min helt egen Jane Kønig Magnetic ørering.

I starten var jeg lidt i tvivl om hvilken ørering, jeg skulle vælge. Men jeg endte på den lille version. Og det er jeg ret glad for, da den er rigelig stor i mine øjne. Jeg kunne heller ikke helt beslutte mig for farven i begyndelsen, for jeg synes, at den blå farve, man også kan få øreringen i, er helt igennem skøn, men endte alligevel med den klare, da den passer til alt. Alle farver kan bruges sammen med den uden, at det clasher farvemæssigt. Den tanke kunne jeg godt lide. Netop fordi jeg havde i sinde at bruge den sammen med forskellige slags øreringe. Og jeg er glad for mit valg. Den passer nemlig perfekt til det hele.

DSC_0051

Jeg har både brugt den øverst i øret sammen med et par farvede ørehængere, og jeg har brugt den nederst i det ene øre sammen med et par små guldstikkere. Og jeg synes, at begge dele så super fint ud. Så er sikker på, at jeg nok skal blive ganske glad for den. Omend min eneste anke er, at magneten måske er lige stærk nok. Desværre. Jeg får i hvert fald ondt i  øret, hvis jeg har den på i for mange timer af gangen. Men så igen, det er jo også vigtigt, at øreringen sidder fast, så en stærk magnet er jo nødvendig. Og fint ser det ud. Så længe det varer af gangen ;)

DSC_0050

 

DSC_0052

DSC_0077_Fotor

DSC_0078_Fotor

IMG_3310