DSC_0062

Jeg har tidligere fortalt, at jeg er ret vild med det danske smykkebrand byBiehl – og at jeg især var forelsket i deres skønne Forget Me Not Bangle. Og jeg kunne virkelig ikke få det ud af hovedet. Jeg synes simpelthen, at det var noget nær det perfekte armbånd – klassisk, enkelt, feminint og stadig med et nutidigt look. Så da jeg fik muligheden – og havde luft i budgettet (for det er altså halvpebret i prisen) – så slog jeg til. Det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Faktisk har jeg allerede brugt armbåndet en del, og jeg synes, at det passer til stort set alt. Både til dage på kontoret, til festlige lejligheder og til datenights med manden min.

DSC_0064

Jeg har valgt det i almindelig forgyldt, da det passer til rigtig mange af mine smykker og ikke mindst til det ur, som jeg bruger oftest. Jeg vaklede dog lidt imellem det og det rosaforgyldte, da jeg synes, at rosaforgyldt (også) har noget fint over sig – dog har jeg ikke rigtigt andre smykker i den nuance, og derfor vandt den anden. Igen har jeg ikke fortrudt spor.

DSC_0065

byBiehl’s smykker er ligeså smukke i virkeligheden, som de er på billeder, det ved jeg nu. Det er altid lidt spændende, når man ikke har set smykket inden, men jeg synes sjældent, at dansk designede smykker svigter. Hverken designmæssigt eller kvalitetsmæssigt – og byBiehl holder i den grad 100 %.

Mit armbånd virker dejligt robust i materialet, og så er designet simpelthen lige i øjet. Også når man ejer det – og ikke bare drømmer om det. Det er et af de smykker, der bliver en klassiker i smykkeskrinet og ikke mindst om håndleddet!

DSC_0074

DSC_0073

DSC_0114