Forhåbentligt er jeg i fuld gang med at nyde det sidste af min ferie i Indien på nuværende tidspunkt, hvilket betyder, at dette indlæg er planlagt, men jeg ville så gerne vise jer endnu en nyanskaffelse til min smykkesamling, men det nåede jeg ikke inden afrejse, så derfor deler jeg det i dag i stedet.

Som I ved, så er jeg håbløst forelsket i det danske smykkebrand ANNI LU. Jeg falder konstant for de fine smykker. Om og om igen. Der er bare noget særligt over dem. Jeg har 3 armbånd derfra, og jeg elsker dem. De passer bare til alt.

Da jeg opdagede den nye, fine Bambi-kæde fra ANNI LU var jeg nær dånet i fryd. Jeg elskede Bambi som barn, godt nok kunne jeg ikke se filmen uden at græde, men jeg elskede både Bambi, Stampe og Smørblomst. De var helt fantastiske. Så jeg måtte have kæden. Både fordi jeg synes, at den er super fin, men også af sentimentale grunde.

DSC_0063

Jeg var lidt spændt på størrelsen af Bambi-vedhænget, for jeg frygtede lidt, at det måske ville være for stort og derved komme til at se tacky ud, men jeg burde have vidst bedre. Selvfølgelig. For vedhænget er ganske lille og helt perfekt. Præcist som de andre smykker, jeg har fra ANNI LU.

Jeg er allerede super glad for smykket, der har været brugt et utal af gange, siden jeg fik det. Og jeg har da også glædet mig til at vise jer det her på bloggen.

Synes I, at det er ligeså fint, som jeg synes?

DSC_0061

DSC_0064

DSC_0066

DSC_0079_Fotor

IMG_3436