Yay. Se hvad der lige er kommet ind ad døren. Eller det passer ikke helt. For mine forældre havde det med til mig, da de kom på besøg. Men det er stadig ret nyt. Og jeg knuselsker det allerede! Og jeg har ikke haft mulighed for at vise det før nu. Desværre. For det fortjener virkeligt at blive vist frem.

DSC_0176

Jeg taler selvfølgelig om det allerfineste armbånd fra ANNI-LU med den smukkeste lille blå/grønne diamant. Jeg er helt forgabt i farven, som skifter alt efter lyset. Det er smukt. Virkeligt.

DSC_0177

Jeg ved ikke, om I kan huske, at jeg desværre mistede mit fine armbånd med en lille sort diamant fra selvsamme ANNI-LU? Det har jeg grædt nogle salte tårer over. For det var nemlig det fineste. Men nu er jeg ret lykkelig igen. Man kan næsten sige, at jeg befinder mig i en lille lykkesmykkerus. For den sødeste Helle (kvinden bag de alt for fine armbånd – en kvinde som jeg nok gad kende. Hun virker simpelthen så sød) kunne måske nok ikke hjælpe med et armbånd magen til det gamle, men jeg er mindst ligeså vild med det nye, som hun i stedet foreslog mig.

DSC_0180

Og det er allerede blevet brugt flittigt. Alene. Og sammen med mit andet ANNI-LU armbånd. Det med de 3 perler. Favoritter begge to. Det siger jeg jer. Jeg har også brugt armbåndene sammen med det fine, sart-lyserøde agat armbånd, som jeg købte til fredagsmarkedet for nogle uger siden. Og jeg synes faktisk, at de passer ret godt sammen.

DSC_0188

Faktisk så meget, at jeg overvejer at udvide med nogle mere farverige ANNI-LU armbånd, da de to jeg har, er meget klassiske. Hvilket er lige det, jeg elsker ved dem. Men måske vil et par stykker med lidt flere farver ikke gøre noget!?

Men indtil videre knuselsker jeg de to, jeg har. De er simpelthen smukke. Synes I ikke?

Hav en dejlig dag derude.

DSC_0187

DSC_0186

DSC_0189