så kan man godt blive en smule misundelig, samtidig med at man synes, at hun er ret så sej! Og så begynder man (hvis man er mig) straks at drømme om også selv at eje sådanne fantastiske smykker.  True story!

Det er ikke mere end et par uger siden, at min mor havde været en tur igennem Tønders gågade, og der var hun faldet over de fedeste øreringe fra Enamel Copenhagen, samt en matchende ring. Og da det altså ikke helt er fra fremmede, at jeg har arvet min passion for smykker, så måtte hun selvfølgelig eje dem (I get it!). Da hun kom hjem, så måtte hun jo lige dele hendes begejstring med mig, og hold nu op, hvor er de altså bare fine. Og de klæder hende så flot. Jeg savlede næsten på min iPad – for ja, det var jo en virtuel fremvisning via skype, vi havde gang i – så fine er de.

image

Jeg må indrømme, at jeg ikke kendte Enamel Copenhagen, men det er der da lavet gevaldigt om på nu. For jeg er dybt forelsket i de øreringe, som min mor har købt – ringen er jeg nu også tosset med. Men især øreringene pønser jeg nu på, for jeg tror simpelthen, at jeg er nødt til at eje et par. Jeg er vild med den farve, min mor har valgt (mørkegrå), men jeg har set, at de også findes i andre fine farver (beige, lyserød, mint). Og hvis jeg vælger en anden farve, så efteraber jeg kun næsten min mor. Hahah. Ai, jeg indrømmer gerne, at jeg synes, at min mor har en super god smag – både i smykker og tøj (og tasker, sko mm.).

Hvis du ikke kender Enamel Copenhagen, så tjek dem ud. Der er altså nogle fine ting.