Hej derude,

Bare lige et hurtigt check in fra mig – jeg har nemlig travlt med at have hyggedag med min kæreste, som langt om længe kom hjem i nat (efter mere end 9 dage væk)… Skal lige straks gøre mig klar til at komme ud at spise – venter lige på at neglelakken tørrer… Glæder mig til en rigtig datenight med Lars. God mad, måske lidt vin, og masser af samtale og hygge. Det er da opskriften på en god aften.

Nå men tilbage til det, jeg egentligt ville… Da Lars kom hjem i nat overraskede han mig nemlig med den allerfineste gave! Fra Mulberry!! Et mærke jeg har en stor forkærlighed for…

image

Da jeg så posen blev jeg helt stum, og glæden begyndte at boble i mig, og det stak da helt af, da jeg fik åbnet den fine æske og fandt den smukkeste lille røde miniclutch deri <3 Den er bare så fin. Perfekt størrelse til de vigtigste ting som telefon, kort, læbestift og nøgler. Er vild med den. Og føler mig meget heldig.

image

Lars sagde, at det var en blanding af en fordi-du-er-så-ofte-alene- og en tidlig valentinesgave. Arhmen har jeg lige en sød kæreste eller hvad?! Er så glad! Og stolt. Og overrasket!

Og jeg glæder mig allerede til at tage den i brug her i aften :)

Have en dejlig fredag aften allesammen!

Kram