På søndag d. 10. maj er det morsdag! Og hvis du ikke allerede har fundet ud af, hvad din mor skal have, så har jeg brugt lidt tid på at lave dette inspirationsindlæg med fine morsdagsgaver.

Jeg er for første gang i flere år rent faktisk i samme land, som min mor på morsdag, så selvom hun allerede har fået en morsdagsgave, da de var på besøg i Dubai, så tror jeg nu nok, at hun skal have en lille ekstra en på selve dagen :)

blomster

Der er jo altid den klassiske buket blomster. Jeg mener, de fleste kvinder elsker blomster, og vil derfor elske en smuk buket. Gerne en af de lidt dyrere, du ved, den der slags, man ikke lige forærer  sig selv, når man er nede at handle.

summerbird

Nu er jeg selv rigtig glad for chokolade, og min mor er bestemt også glad for et godt stykke chokolade, så det er altid et hit hos hende (det samme er blomster). Hvis din mor også er til chokolade, så kunne de fine mordagsflødeboller fra Summerbird være en fin lille gave. Eventuelt sammen med en buket blomster ;) Summerbird laver altid virkelig lækre flødeboller med marcipanbund og det mest fløjlsbløde skum. Det er lige før, jeg savler bare ved tanken.

massage

Du kan også vælge at forkæle din mor med en omgang wellness, f.eks. en massage. Det ved jeg i hvert fald, at min mor altid nyder. Faktisk gav jeg mine forældre en parmassage på et godt sted, da de var hernede hos os i marts. Altid et hit at blive løsnet lidt op i ømme muskler. Du kan altid vælge at købe et gavekort fra f.eks. oplevelsesgaver.dk, og så kan din mor selv vælge sted – smart hvis man nu bor lidt langt fra forældrene og derfor ikke lige har mulighed for at smutte forbi stedet for at hente et gavekort.

brunch

Du kan jo også vælge at give din mor et gavekort på en brunch – og så lave et fint lille kort, hvor du fortæller, at du gerne vil have lidt mor-datter-tid, så derfor skal I ud at spise brunch sammen efterfulgt af shopping, en udstilling, en film eller hvad I nu er til. Det er stensikkert et hit.

Men man kan jo også vælge at gå smykkevejen! Min mor vil alle tilfælde blive glad for et smykke – og det tror jeg rent faktisk, at rigtig mange mødre vil. Så jeg har fundet et par gode bud på morsdagsgaver.

pandora hjerte

Jeg synes, at dette fine vedhæng fra Pandora er super fint. Det er en kærlighedserklæring til mor på den søde, men stadig diskrete måde. Og har man ikke lige et Pandora armbånd, så kan det altså også fint bruges til almindelige kæder og armbånd – eller man kan vælge at købe et armbånd med.

carre mor

Carre har også lavet et morsdagssmykke, der matcher deres ret fine Copenhagen-kæder. Samme stil. Samme form. Og jeg synes faktisk, at det er ret fint. Måske lidt meget. Men hvis man har en mor, der er til den slags, så er det perfekt – omend lidt dyrt! Just a heads up.

k-z perle

Man kan også vælge at gå smykkevejen uden, at det ligesom skal have en mor-hentydning, men hvor det simpelthen bare er et smukt smykke, og det har jeg fundet et godt bud på hos Kranz & Ziegler. Faktisk synes jeg, at det er så fint, at det gerne måtte bo hos mig – hahah! Nemlig denne fine perlehalskæde hvor det klassiske møder det rå og skaber en nutidig klassiker, som vil passe ind hos mange.

Det var mine bud på gode morsdagsgaver – håber I kan bruge mine ideer som inspirationskilde til jeres egne mødre – for det er vigtigt at huske dem! Sæt pris på din mor. Hun fortjener det.

(Indlægget er på ingen måde sponsoreret – og jeg har fundet de forskellige billeder på hjemmesider og instagram)