Jeg har vist mine fine vedhæng fra Handcraftedcph, som jeg fik af Lars i julegave, ganske kort et par gange (her og her), men jeg er simpelthen så glade for dem, og synes, at de er så flotte, at de fortjener at blive vist lidt mere frem. Så det bliver det altså i dag.

Jeg faldt helt tilfældigt over det fine arbejde, som Anders Forup, manden bag Handcraftedcph, laver en dag på instagram. Jeg faldt bare for hans stil og udtryk med det samme. Smykkerne fra Handcraftedcph har bare den der fine, men enkle stil, der gør, at de bliver favoritter.

DSC_0405

Jeg faldt for hans monogram-vedhæng med det samme. Faktisk var det det første smykke, jeg så fra Handcraftedcph. Jeg vidste med det samme, at jeg gerne ville have et med L & P. Da jeg så var inde at lure på hans facebookside, faldt jeg over det fine verden-vedhæng, eller world pendant, som det også kaldes, og det faldt jeg også for. Derfor kom begge på ønskesedlen med det samme.

Og jeg var så heldig, at jeg fik dem af Lars. Begge to (altså det var også af ham, jeg ønskede mig dem, men han kunne jo have valgt at give mig noget andet). Og jeg elsker dem. De er blevet instant favoritter. Jeg bruger begge vedhæng sammen i en kæde. Men de ville også være fine i hver deres kæde.

DSC_0410

Jeg elsker det personlige monogram med vores forbogstaver, et lille hjerte og et evighedstegn. Det er vores. Og det betyder meget for mig. Men jeg er også helt fortabt i verden-vedhænget. Både fordi det – sammen med monogrammet – minder mig om, at kærligheden følger med, hvorend vi er i verdenen, og fordi det minder mig om min lyst til at udforske og opleve en masse lande.

Og så er de bare pæne. Hvilket også betyder en del. De er personlige, nutidige og stadig helt klassiske. Og jeg elsker dem.

DSC_0412

DSC_0411

DSC_0408

DSC_0414

DSC_0407

Ps. jeg mener det, når jeg siger, at jeg er vild med mange af hans smykker. Lige pt. står hans balloon earsticks, wishbone pendant og hans helt nye og fine moon & star earrings på min seddel over must haves. Og de kommer helt sikkert på min ønskeseddel, når jeg har fødselsdag til sommer også. Så tag lige og tjek Handcraftedcph ud, jeg er sikker på, at I også vil elske smykkerne!