DSC_0040

Da jeg var hjemme på sommerferie, var jeg en dag med Lars og mine svigerforældre i en outletby i Nordtyskland – en rigtig hyggelig dag, hvor vi da også fik gjort nogle gode køb.

Jeg fik blandt andet købt det fineste ur fra SKAGEN Denmark. Et ur, som jeg allerede er blevet virkelig glad for. Et ur, der er meget forskelligt fra mit elskede Christina Watches ur, hvorfor det supplerer min lille ursamling perfekt.

DSC_0037

SKAGEN ure er for mig lig med en klassisk, nordisk og minimalistisk stil. Det er ure, der kan stå alene. Det er ure, der er klædelige – et smykke i sig selv (som ethvert ur bør være efter min mening). Det er ure, der kan tilføre noget ekstra til et look og som virkelig komplementerer ens look.

Jeg har, ligesom så mange andre, været vild med SKAGEN’s fine ure i flere år, men det er først nu, at jeg har fået mit eget til samlingen. Og som sagt, så er jeg super glad for det. Jeg elsker det klassiske og minimalistiske design. Jeg elsker, den sorte urskive blandet med det blanke sølv og den sorte lederrem. Uret er lidt mere unisex, lidt mere maskulint – men på en feminin måde – end mit andet ur, og det sætter jeg stor pris på. Det var da netop også disse ting, der gjorde, at jeg bare måtte eje det uret.

Hvad med jer, kan I lide mit nye ur? Og er I også fans af SKAGEN’s ure?

DSC_0041

DSC_0042

DSC_0049

IMG_2613

DSC_0112