Hej derude,

Jeg håber, at I har gang i en rigtig dejlig dag? Min har været ganske god på jobbet. Er i gang med noget, jeg synes er rigtig sjovt, og det får jo altid dagen til at blive lidt sjovere og lidt bedre. Ikke sandt? Nå, men jeg lagde tidligere i dag et billede på instagram (du kan finde mig på @jewelryandlife), hvor jeg viste de smykker, jeg har på i dag. Men jeg vil da også lige dele dem her. Det er nemlig en af mine nye yndlingskombinationer, jeg har iført mig i dag, nemlig min fine halskæde fra Handcraftedcph med de to  vedhæng – world & monogram, samt mit nye fine w-vedhæng.

IMG_0855

Jeg synes, at det ser super fint ud, når man har flere kæder på sammen i forskellige længder. Og den her kombination er blevet en af mine nye yndlings. Både fordi begge smykke betyder noget særligt for mig, men også fordi jeg synes, at de to længder, de forskellige typer af kæder, samt størrelserne på vedhængene supplerer hinanden perfekt.

IMG_0842

Hvad synes I om looket? Kan I også godt lide at bruge flere kæder sammen på en gang, eller holder I jer til en enkelt?