Som jeg tidligere har skrevet om, så har jeg en Pernille Corydon twisted ring i forgyldt, som jeg elsker, og jeg har den på dagligt – stablet sammen med mine fine ringe fra Skagen, som jeg fik af Lars i sommers.

pernille corydon twisted ring på fingeren

Men den ring er bestemt ikke det eneste Pernille Corydon smykke, som jeg er vild med. Faktisk kan jeg nemt udpege en hel del, som jeg gerne så, var en del af mit smykkeskrin.

Pernille Corydon har en minimalistisk og nordisk, men samtidig ultra feminin stil, der gennemsyrer hendes smykkedesign. Og det elsker jeg. Det gør nemlig hendes smykker utroligt brugbare. De passer både til hverdag og fest, og de er nemme at bruge sammen med andre smykker og stilarter. Og det er et hit hos mig.

Nu er jeg som sagt helt vild med min enkle, og meget fine, twisted ring. Og jeg har flere gange overvejet at udvide familien. Jeg er nemlig også ret vild med de fine øreringe i samme serie.

twisted earstick

De her twisted earsticks, som de hedder, er rigtig fine. De er både enkle og elegante, men har stadig et eller andet over dem, der gør, at de ikke virker simple. Måske det er det twistede, der gør det ;)

wide alliance bracelet

Det her fine wide alliance bracelet fra Brick-serien er simpelthen det fineste, synes jeg. Elegant og enkelt. Det kan bruges til alt. Alene og sammen med andre armbånd. Den børstede overflade giver den lidt umph… Og det er kun klædeligt. Armbåndet står da også på min ønskeseddel her til jul :)

brick behind the ear

Man kan nok godt sige, at jeg generelt er lidt vild med Pernille’s nye Brick-serie, for jeg er også helt forgabt i disse fine “behind the ear” øreringe fra førnævnte serie. De er rå, men stadig elegante. Og de vil helt sikkert kunne skabe et fedt look til selv det mest enkle sæt tøj.

brick curve necklace

Vi bliver i samme serie lidt endnu. For jeg synes også, at denne fine Brick curve necklace er et hit. Igen er den meget enkel, men den børstede overflade giver den lidt ekstra. Og jeg kan sagtens se de første mange looks for mig, hvor denne kæde ville passe perfekt ind.

south sea ring

Jeg kan godt lide perler. Og denne fine South Sea ring er lige mig. Den er helt enkel, hvilket betyder, at det er perlen, der kommer i fokus. Ligesom den bør være. For perler er så smukke i dem selv, at de sagtens kan tåle at stå alene. Denne ring ville kunne bruges hver eneste dag – både til hverdag og fest. Alene og sammen med andre ringe.

leaf necklaceEn anden virkelig fin serie fra Pernille Corydon, er hendes Leaf-serie. Jeg kan især godt lide dette vedhæng. Jeg ville dog nok vælge at skifte kæden ud med en lang en. Da jeg tror, at bladet vil være super smukt hængende i en lang kæde lidt længere nede, fremfor helt oppe ved halsen. Men det er jo et spørgsmål om smag og behag.

Billederne af smykkerne er fundet på Pernille Corydon’s hjemmeside.