Okay, de er måske ikke så nye mere – har i hvert fald haft dem mere end 3 måneder efterhånden, men det gik bare lige op for mig, at jeg aldrig fik vist jer dem dengang. Jeg fortalte kun, at jeg havde købt dem. Men de kom jo sammen med mine dejlige venner dengang, og så skete der lige så meget. I skal dog ikke snydes, så her kommer de nyeste Jewlscph øreringe i min lille Jewlscph samling (har et andet par meget fine øreringe samt min elskede cocktailring – så 3 smykker derfra kan vel godt kaldes en lille samling, kan det ikke? Hahah).

DSC_0193

Jeg har faktisk brugt dem ganske meget – både til den lille sorte når vi har været ude at spise, men også sammen med tøj, jeg har på på kontoret. Faktisk synes jeg, at de er ganske diskrete – også mere end jeg egentligt havde regnet med, da jeg bestilte dem. Tror måske, at jeg troede, at de var lidt større, end de var. Men det gør nu ingenting til dagligt. Til fest måtte de måske godt have været lidt større. Men hey, til gengæld er de dejlige lette at have på! Faktisk mærker jeg dem slet ikke, og det er rart. Meget endda. Så jeg er rigtig glad for mit køb, må jeg sige. Også fordi, jeg synes, at de klæder øret rigtig fint. De pynter!

DSC_0194

DSC_0197

Hvis du synes, at de er ligeså fine, som jeg synes, så kan jeg glæde dig med, at de igen er at finde på Jewlscph’s webshop, under deres outlet-salg, hvor jeg også fandt mine, men hvor jeg så ikke kunne finde dem igen, da jeg ville vise jer dem, og i stedet viste en gul variant (som i øvrigt også stadig er at finde), men nu er de altså derinde igen!