2015_mål

Så er vi efterhånden 5 små dage inde i det nye år. 2015 er stadig et helt nyt, friskt og uberørt år, hvor alt kan ske. Jeg tror på, at det bliver et godt år fyldt med glæde og gode ting. Det krydser jeg i hvert fald fingre for. Og jeg vil gøre mit til det. For selvom der er meget, vi ikke selv kan styre. Så kan vi faktisk godt selv bidrage til – i hvert fald noget af – udfaldet af året. Man kan nemlig sætte sig nogle mål. Nogle ting man gerne vil nå. Nogle ting man gerne vil opleve. Nogle ting man gerne vil ændre. Og så kan man arbejde imod at nå disse mål. Her snakker jeg selvfølgelig om ting, som man faktisk selv har en indflydelse på og selv kan styre. Alt det andet må vi lade være op til skæbnen (ja, jeg tror på skæbnen, og evig kærlighed og på at der er mere mellem himmel og jord, nu vi er i gang).

Derfor har jeg gennem de seneste år, sat mig nogle mål for det kommende år i den spæde begyndelse af januar, skrevet dem ned i en lille bog og så ellers arbejdet mod at indfri de mål overfor mig selv. Indtil videre har jeg holdt mine mål for mig selv, men i år vil jeg dele dem med jer. Både fordi det forpligter mig på en lidt anden måde, men også fordi, det måske kan inspirere jer derude, hvis I nu mangler nogle mål for 2015. Og det behøver jo ikke være seriøse mål – det er alle mine langt fra. Nogle af dem handler bare om at forsøde tilværelsen. For det skal jo altså også til.

Så her kommer de:

Mine mål for 2015

1. Bloggen:

Jeg vil gerne have gjort bloggen endnu mere til en fast og integreret del af mit liv. Jeg vil gerne finde en “fast” form til bloggen, altså hvor den er en selvfølgelig del af mit liv (det begynder den at blive, men er der ikke helt endnu), men også en form for selve indholdet – altså på den måde at der kommer lidt flere “faste” månedlige indlæg, der går igen. For selvfølgelig skal der være alle de indlæg, der er nu, men der må også gerne komme lidt struktur i indholdet. Hvis man kan sige det på den måde. Så vil jeg meget gerne have bloggen til at vokse sig større, og så vil jeg arbejde på at få en fast læserskare. Inden året er omme, så skal jeg også gerne være aktiv på de sociale medier med bloggen.

2. Rejser:

Igen i år er det et af mine store mål at komme på en rejse sammen med Lars – der ikke lige går hjem til Danmark. Men en rejse ud et sted i verden, hvor vi kan få nogle fantastiske oplevelser sammen. Vores tur i 2014 til Sri Lanka var vidunderlig – og så vigtigt et afbræk fra det hele – at vi gerne vil gentage det i år. Dog nok til et andet land. Selvom vi begge var vilde med Sri Lanka. Men der er så mange andre spændende steder også.

Jeg vil også gerne, at vi i år kommer på flere ture rundt i UAE – gerne små miniweekendture. Hvor vi kan komme lidt væk sammen, samtidig med at vi faktisk oplever lidt af alt det, der er lige rundt om os/Dubai. Det kunne jeg faktisk rigtig godt tænke mig!

3. Læse flere bøger:

I år vil jeg meget gerne have læst noget mere. Jeg har altid elsket at læse og har slugt tusindvis af bøger, men det er lidt som om, at det er gået lidt i stå hernede. Så det skal der laves om på i år!

4. Fra sten til smykker:

Da vi var på Sri Lanka købte jeg en fin lille rubin og tre små blå safirer med hjem, og i år skal de blive til smykker. Det har hele tiden været meningen, at jeg ville have lavet dem til smykker hernede, men jeg har bare ikke fået gjort noget ved det. Men det skal jeg i år. Rubinen vil jeg gerne have i en lille guldring – ved endnu ikke helt, hvordan den skal se ud, så der skal tegnes skitser og googles for inspiration (det er nemlig lidt fedt at få lov til selv at meddesigne sine smykker!). Safirerne skal blive til bittesmå øreringe og et lille vedhæng – alt sammen i guld selvfølgelig. Uh jeg glæder mig.

5. Træne mere stabilt:

I år skal jeg blive bedre til at få gang i en stabil træningsrytme! Det var også mit mål i 2014, men det gik ikke helt godt, i hvert fald ikke fra efter sommerferien og indtil nu, det var bare som om, at vi aldrig helt kom godt ind i rytmen, da den hele tiden blev forstyrret. Så i år skal det være! Jeg vil gerne træne 2-3 gange i ugen. Både styrke og kondi. Og jeg vil have som mål igen at kunne løbe 5 km!

6. Flere diamanter!:

Hehe ja, dette punkt forklarer vel egentligt sig selv. Jeg vil gerne have flere diamanter/diamantsmykker ind i min samling i 2015. Særligt har jeg kig på en fin ring med tre radder af små diamanter. Synes den slags ringe er så smukke! Egentligt startede ideen om flere diamanter i 2014, da jeg lavede mine mål for året. Jeg havde købt mit første diamantsmykke i julen 2013, og drømte straks om flere. Så da min veninde sagde, at hendes mål for året var at drikke mere champagne (noget jeg egentligt også gerne vil, det er bare knap så nemt hernede), ja, så sagde jeg, at jeg ville have flere diamanter. Og det vil jeg så gerne igen i år ;)

7. Gøre noget godt for mig selv hver måned:

Jeg vil gerne blive lidt bedre til at gøre små gode ting for mig selv, så derfor sætter jeg det som et mål i år, at jeg skal gøre noget godt for mig selv en gang hver måned. Det kan være et langt karbad derhjemme, eller få en omgang massage, eller få lavet negle… Ja, det kan faktisk være både stort og småt, så længe det er noget godt, og at jeg føler, at jeg forkæler mig selv.

8. Bekymre mig mindre:

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne blive bedre til at bekymre mig mindre. Det er jeg nemlig god til – altså at bekymre mig! Om stort og småt. Om der sker noget med nogle af dem jeg elsker. Om jeg pludselig bliver fyret. Om kæresten pludselig går fra mig (det har han nu lovet ikke sker). Om alle de stakkels mennesker og dyr der lider overalt i verden. Ja, der er nok der rumsterer inde i mit hoved. Og det vil jeg gerne blive bedre til at slukke for og bare i stedet være i nuet. Og nyde hvor godt jeg har det. Nu skal det ikke lyde som om, at jeg konstant går rundt og er trist og bekymret, for det er jeg bestemt ikke. Er faktisk rigtig glad og positiv. Men nogle gange kan jeg bare godt blive overvældet lidt af den slags tanker. Det er det, jeg gerne vil blive bedre til at lade være med. Er allerede blevet bedre. Så mon ikke jeg nok skal blive rigtig god i løbet af året!?

Ja, det var så mine mål for 2015! Og hvordan gik det så med mine mål for 2014, tænker I måske? Så det får I da lige en hurtig update på også:

1. Få besøg af mine forældre og bedstemor – Check! Havde besøg af dem i marts og det var en vidunderlig uge fyldt med masser af familiehygge, sjov og gode oplevelser! Noget jeg vil huske resten af livet.

2. Starte min egen blog – Check! Selvom jeg gerne havde villet starte den tidligere, så var energien der ikke pga. min daværende arbejdssituation, som drænede mig for energi. Men i oktober lykkedes det. Og jeg glæder mig til at fortsætte blogarbejdet her i 2015.

3. Motionere mere – en både og, men mest en narh. Det gik godt i foråret og forsommeren, men det sidste halve år har været præget af mange pauser. Så jeg fik hverken motioneret mere eller trænet op til igen at løbe 5 km. Men det kommer i år. Basta! I år skal det lykkes.

4. Se mere af Dubai – Check’ish! Det lykkedes os at få set endnu mere at vores by, samtidig med at vi genudforskede allerede sete områder. Vi kom også på tur til Al Ain! Så det er jeg glad for. Jeg er dog ikke færdig endnu. Skal opleve endnu mere i år.

5. På rejse med Lars – Check! Lars og jeg tog jo til Sri Lanka i foråret, hvor vi havde den mest fantastiske rejse nogensinde! Alt var bare perfekt. Og sikke nogle oplevelser vi fik os.

6. Flere diamanter – Check! Min samling af diamantsmykker er blevet væsentligt større i løbet af 2014 – den består nu af bl.a. de fineste diamantørestikkere, som jeg fik af Lars i fødselsdagsgave i sommers.

7. Finde et nyt og bedre job – Check!!!! Jeg var ikke glad i mit tidligere job, derfor besluttede jeg mig for at kigge efter noget andet. Og det lykkedes i sommers. Her startede jeg som Marketing Executive i et mindre kontorindretningsfirma, og jeg er vild med det! Opgaverne er fede, udfordrende og varierede. Kollegerne er søde (det var de nu også det gamle sted). Og chefen er god! Det havde jeg næsten glemt, hvordan var. Altså at have en god og støttende chef. Så Pernille er glad!

8. Videreuddannelse – Check! Jeg ville gerne have lidt nyt ind i mit liv, der imens alt var surt på arbejdsfronten. For ikke at tabe gejsten for mit fag. Så jeg tog et kursus i oplevelsesøkonomi. Super spændende! Og jeg er glad for, at jeg tog det. Men skulle jeg gøre det om, så havde jeg nok alligevel ventet til, at jeg havde lidt mere energi. Dog fik jeg stadig rigtig meget ud af faget.

Ja, det var så en lille update på sidste års mål, og det er faktisk rart for mig at se, at jeg har nået næsten dem allesammen. Det er faktisk kun den med træning som smuttede lidt i svinget. Men det laver jeg om i år :)

Er jeg den eneste, der gør dette, altså laver mål for mit år? Hvis I også gør, vil I så dele jeres mål med mig? Kunne være sjovt at høre om!

Hav en dejlig dag derude.

Kram