horray

Yay altså, så blev det endelig onsdag, og jeg kan næsten ikke vente til det bliver nat! For det betyder nemlig, at mine forældre endnu engang ankommer til Dubai – og at jeg får næsten en hel uge sammen med dem <3 Det er så dejligt. Og jeg har glædet mig som et lille barn de sidste par uger.

Det betyder samtidig også, at den sidste halvanden måneds stress og travlhed på jobbet er ved at være ovre, for i morgen starter vores F1 event, og selvom jeg selvfølgelig skal arbejde i løbet af weekenden, så er alt ved at være klart, og det er derfor ret overskueligt. Hvis alt klapper. That is! Men det satser jeg på.

Til gengæld så har jeg både Lars og mine forældre ved min side hele weekenden. Vi skal nyde vejret og racerløbene. Vi skal spise god mad og drikke vin. Vi skal hygge os. Vi skal være sammen. Vi skal – fordi de alle 3 er så søde at have tilbudt deres hjælp – arbejde lidt. Vi skal opleve F1 fra marinaen og bo på en båd. Det bliver en oplevelse. Og jeg glæder mig. Vildt. Voldsomt. Det bliver så godt.

Men lige nu glæder jeg mig allermest bare til at give mine forældre et kæmpe knus! Så bliv nu nat, så mine forældre kommer… Tak!