Mine forældre kommer på besøg lige om lidt (okay, det røbede overskriften nok lidt, men altså…). Faktisk lander de i aften, og jeg glæder mig simpelthen vanvittigt meget! Jeg har sommerfugle, der basker rundt i maven af ren og skær glæde. Og jeg synes, at de sidste par dage er gået voldsomt langsomt, og i dag er det da helt galt. Minutterne snegler sig af sted. KOM NU MOR OG FAR!

Ja, jeg elsker mine forældre og savner dem meget i hverdagene. Dog ikke på en måde, der ødelægger min hverdag på nogen måde. Jeg elsker min hverdag og mit liv sammen med Lars her i Dubai. Men når jeg ved, at jeg snart skal se mine forældre, så vokser savnet altså. I voldsomt grad. Og så er det som om, at tiden bare går i stå. Hvilket ikke passer specielt godt til min tålmodighed eller måske mangel på samme. Jeg skal bare se dem, og det skal være nu. Heldigvis er det nu, de kommer. Eller altså, i nat engang. Så jeg skal bare lige igennem de næste timer, og så er de her. Og hold nu kaje, hvor jeg glæder mig! Fik jeg sagt det? Hahah.

Mig og mine forældre <3

Mig og mine forældre <3

Jeg lover, at jeg ikke forsvinder helt, men foruden arbejde, så har jeg planer om, at bruge stort set alle mine vågne minutter sammen med mine forældre, imens de er her. Det skal nemlig nydes. 100%. Familietid. Nej hvor bliver det godt. Men lidt skal der nok ske herinde. I promise ;)

Kram