Som I kunne læse i gårsdagens indlæg, så er jeg en smule trist lige i øjeblikket, fordi der er en, jeg holder meget af, en som mine forældre holder ekstremt meget af, som er syg. Og fordi jeg ikke kan være der, hvor jeg gerne vil, og derfor føler mig magtesløs.

Når man har sådan en dag, så er det virkelig rart at have en kat! I hvert fald en kat som vores Ruby. Som er meget sensitiv og social. Det var som om, at hun straks mærkede på mig, at jeg bare var trist, så hun gjorde, hvad hun kunne for at gøre mig glad. Hvilket betyder, at hun hele tiden var omkring mig, og ville putte hos mig. Og det hjalp faktisk. Det var som om, at hendes stille trøst og hendes konstante spinden beroligede mig helt ind i sjælen. Og det havde jeg brug for. Så føler mig mere tilpas i dag. Det var bare lige det, jeg ville dele.

katten ruby og mig

Ps. har faktisk før tænkt over, at Ruby virker som en stress-mindskner for mig.. Vi har nemlig et lille ritual hver dag, når jeg kommer hjem, hvor vi bare sidder sammen stille og roligt i 5-10 minutter og nusser (mest mig der nusser hende godt nok, mens hun til gengæld er den, der spinder mest). Men det er som om, at de der 5 minutter får dagens travlhed fra jobbet til at forsvinde, og aftenens pligter til at føles mindre hårde. Så jeg tror virkelig, at der er noget om det. Det med at dyr er godt for dig! Det er de i hvert fald for mig – for mine forældres skønne hund har samme virkning på mig.