Jeg er kommet lidt bagud med at fortælle om de gode restauranter, vi har besøgt på det seneste, Lars og jeg. Eller så meget bagud er det selvfølgelig heller ikke. Der er tale om to middage, jeg gerne vil fortælle om – og dette indlæg handler om den ene, nemlig Restaurant Urbano.

For 3-4 uger siden var der Jumeirah Restaurant Week her i Dubai, hvilket jeg fortalte lidt om, da jeg skrev om den første restaurant, vi besøgte i den forbindelse – La Parrilla, og det var altså i samme omgang (bare en uge senere), at vi besøgte Urbano, der ligger i Souk Al Bahar (lige ved siden af Dubai Mall).

IMG_1438

Det var egentligt ikke et sted, vi havde hørt om før, men menuen lød lækker, så vi besluttede os for at prøve det af. Det er jeg glad for, at vi gjorde. For vi blev virkelig positivt overraskede – og jeg havde egentligt ganske fine forventninger til stedet. Det var bare bedre, end jeg havde troet. Også fordi vi fik tre retter til 120 AED, og det er virkelig billigt.

IMG_1439

Da vi ankom til restauranten blev vi overraskede, for der var en tilhørende hyggelig terrasse dertil, som havde direkte udsigt til det verdenskendte dansende springvand samt Burj Khalifa, så da vi blev tilbudt et bord derude, sagde vi straks ja.

IMG_1455

Og så kunne vi ellers nyde vores lækre italienske middag med springvandsshow hver halve time. Det var ikke dumt. Og maden var super lækker. Veltilberedt, velsmagende, vel anrettet. Vi var glade. Begge to.

IMG_1464

Det eneste lille minus, hvis man ellers kan kalde det det, var, at man ikke kunne få vin eller andre alkoholiske drikke, da restauranten ikke havde alkoholbevilling. Og maden var altså så lækker, at det ville have været skønt med et lille glas vin til – og det passede også godt til den (meget) lune aften ude på terrassen. Til gengæld så var deres mocktails utroligt gode!

IMG_1450

Nu ved jeg godt, at der ikke er Restaurant Week længere, og man derfor ikke kan få tre retter til så billige penge, men vi kiggede i det almindelige menukort også, og priserne var altså meget rimelige, og så kan man samtidig helt gratis nyde synet af både det dansende springvand og Burj Khalifa. Så jeg kan kun anbefale stedet til en hyggelig, uformel middag med manden, konen, veninden eller hele familien.

IMG_1453

IMG_1457

IMG_1486

IMG_1482

IMG_1442

IMG_1440

IMG_1491

IMG_1489

IMG_1501